Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak to prawda mamy dużo czasu. Ja też zaczęłam dodawać do koszyka na Gemini i na smyku. Nie wiem za bardzo jak to wszystko ogarnąć... pytanie do mam które mają sypialnie na piętrze kupujecie dwa łóżeczka na dół i na górę?Ja też nic jeszcze nie kupiłam narazie oglądam i planuje .W kwiecień -maj będę kupować bo jeszcze dużo czasu.
Ja kupuję łożeczko Chicco baby hug air.Juz miałam je przy ostatniej córce super się sprawdziło ,potem służy jako krzesełko do karmienia .Można jeździć po całym mieszkaniu.Tak to prawda mamy dużo czasu. Ja też zaczęłam dodawać do koszyka na Gemini i na smyku. Nie wiem za bardzo jak to wszystko ogarnąć... pytanie do mam które mają sypialnie na piętrze kupujecie dwa łóżeczka na dół i na górę?
Bardzo fajna opcjaJa kupuję łożeczko Chicco baby hug air.Juz miałam je przy ostatniej córce super się sprawdziło ,potem służy jako krzesełko do karmienia .Można jeździć po całym mieszkaniu.
Miałam też takie łóżeczko jak córka była starsza i siadała bo wcześniej to nie wygodnie się ją wyciągało bo nie ma regulacji wysokościBardzo fajna opcjamyślałam też o czymś takim ciekawe jak by się sprawdziło
No właśnie w tym jest niby dwa poziomy, muszę zobaczyć w jakimś sklepie jak wygląda na żywoMiałam też takie łóżeczko jak córka była starsza i siadała bo wcześniej to nie wygodnie się ją wyciągało bo nie ma regulacji wysokości![]()
Nie no kupiłam już fotel uszak do sypialni z myśla o karmieniu dziecka piesiąNo właśnie w tym jest niby dwa poziomy, muszę zobaczyć w jakimś sklepie jak wygląda na żywo![]()