Polecam lekiMam podobnie tylko mnie męczą straszne mdłości, nie mogę nic pić, wmuszam w siebie a później umieram. Licze na to że po 1 trymestrze to minie bo narazie też mi ciężko funkcjonować, a w domu 3 latek który wymaga zabawy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Polecam lekiMam podobnie tylko mnie męczą straszne mdłości, nie mogę nic pić, wmuszam w siebie a później umieram. Licze na to że po 1 trymestrze to minie bo narazie też mi ciężko funkcjonować, a w domu 3 latek który wymaga zabawy
U mnie mąż pracuje na dwa etaty a synek ma zero litości xd sama nie wiem jak daje radę. Wczoraj po wieczornej dawce progesteronu tak mnie wycięło, miałam takie zawroty głowy i mdłości że ledwo doszłam do sypialni na piętrzePopieram! Pięknie napisane , choć sama rozumiem , bo praca a po niej zamiast spędzić czas z córką to ja do łóżkana szczęście mąż ogarnia wszystko…
Sory bo tak na szybkoHmm, nie do końca rozumiem co napisałaśnie wiem czy to już się załącza mózg ciążowy nieogarnięty
![]()
Ja okolice PoznaniaNo i z ciekawości ile jest nas z Trójmiasta? Ja z Gdańska![]()
wiem ze sa leki, ale jakoś się boje, to moja 5 ciąża, więc boję się brać cokolwiek co by mogło potencjalnie źle wpłynąć na ciążę, a te leki są chyba nowe bo 3 lata temu o nich nie słyszałam. I w ulotce jest że testy narkotyczne mogą wychodzić pozytywne i nie można prowadzić po nichPolecam lekiBrałam Xonvee, a teraz przerzuciłam się na Bonjeste. Ratują mnie totalnie, inaczej nie byłabym w stanie iść do pracy…