JestemA
Fanka BB :)
Ja zeżarłam całe, nawet na talerz nie wyjęłamJezu za mną tak chodząale takie zrobione przez moją mame
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja zeżarłam całe, nawet na talerz nie wyjęłamJezu za mną tak chodząale takie zrobione przez moją mame
Czernina, podroby, owoce morza. Nie lubię też posiłków w których muszę grzebać- na przykład bigos w którym są tłuste kawałki mięsa. Albo grzybów nie lubię chyba że w pierogach na święta. I kiedyś miałam fit catering i tam praktycznie codziennie było coś z pieczarkami i teraz ich nienawidzę xdJest coś czego nie zjecie?nawet i bez ciąży.
Ja wlasnie śledzi, w ogóle jak rybki to tylko smażone albo pieczone, od wędzonych też![]()
Szałot (sałatka warzywna). Nie mogłam na nią patrzeć w poprzedniej ciąży i już mi tak zostało. No i może jeszcze galarety bym nie zjadła. Ale wszystko inne owszem.Jest coś czego nie zjecie?nawet i bez ciąży.
Ja wlasnie śledzi, w ogóle jak rybki to tylko smażone albo pieczone, od wędzonych też![]()
ja nie lubię owoców morzaJest coś czego nie zjecie?nawet i bez ciąży.
Ja również owoce morza, tatar, flaki i absolutnie żadnych śledzija nie lubię owoców morza![]()
Szałot (sałatka warzywna). Nie mogłam na nią patrzeć w poprzedniej ciąży i już mi tak zostało. No i może jeszcze galarety bym nie zjadła. Ale wszystko inne owszem.
My powiedzieliśmy najbliższym przyjaciołom i moja mama wie. Teściowie nie wiedzą i reszta rodziny też nie i dla spokojnej głowy chyba ogłosimy na świętach kiedy już będziemy mieć pewność że jest ok. To pierwsza ciąża, udało się od razu i aż nie możemy uwierzyć, że mieliśmy tyle szczęścia więc zwlekamy z wtajemniczeniem rodziny.A ja uwielbiam sałatkę jarzynową, ale w tej ciąży mam totalny odrzut. Zresztą to był mój pierwszy objaw ciąży- pomyslalam, że trzeba zrobić na święta sałatkę i mnie zemdlilowięc będą pierwsze w życiu święta bez sałatki
za to wczoraj robiłam ciasto na piernik staropolski i pachniało obłędnie
Mówicie już komuś o ciąży? Czy czekacie jeszcze?
Moja rodzinka i bliscy już wiedząA ja uwielbiam sałatkę jarzynową, ale w tej ciąży mam totalny odrzut. Zresztą to był mój pierwszy objaw ciąży- pomyslalam, że trzeba zrobić na święta sałatkę i mnie zemdlilowięc będą pierwsze w życiu święta bez sałatki
za to wczoraj robiłam ciasto na piernik staropolski i pachniało obłędnie
Mówicie już komuś o ciąży? Czy czekacie jeszcze?