meeegy
Fanka BB :)
nie wiem, jakoś muszę. Ale nie dość że ta odpowiedź mnie zaniepokoiła to w dalszym ciągu nic mi nie jest. Cycki dziś to w ogóle jakby mnie wcale nie bolały.. :/wytrzymasz?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie wiem, jakoś muszę. Ale nie dość że ta odpowiedź mnie zaniepokoiła to w dalszym ciągu nic mi nie jest. Cycki dziś to w ogóle jakby mnie wcale nie bolały.. :/wytrzymasz?![]()
objawy mogą pojawiać się i znikać. To normalnenie wiem, jakoś muszę. Ale nie dość że ta odpowiedź mnie zaniepokoiła to w dalszym ciągu nic mi nie jest. Cycki dziś to w ogóle jakby mnie wcale nie bolały.. :/
Ja tak miałam w pierwszej ciąży na zmianę. Raz bolały mnie mocniej, raz słabiutko. Ciągle się macałamnie wiem, jakoś muszę. Ale nie dość że ta odpowiedź mnie zaniepokoiła to w dalszym ciągu nic mi nie jest. Cycki dziś to w ogóle jakby mnie wcale nie bolały.. :/
ja też się macam hahaJa tak miałam w pierwszej ciąży na zmianę. Raz bolały mnie mocniej, raz słabiutko. Ciągle się macałam
Teraz bolą mocno, zaczęły tydzień temu.
poprzenia ciążę nie bolały mnie cycki w ogólenie wiem, jakoś muszę. Ale nie dość że ta odpowiedź mnie zaniepokoiła to w dalszym ciągu nic mi nie jest. Cycki dziś to w ogóle jakby mnie wcale nie bolały.. :/
Mnie teraz też nie boląpoprzenia ciążę nie bolały mnie cycki w ogóle![]()
Bozeee zwymiotowałabym nawet i bez ciążyA ja właśnie wróciłam ze sklepu. Musiałam jechać po śledzie w śmietanie xd
Jezu za mną tak chodząA ja właśnie wróciłam ze sklepu. Musiałam jechać po śledzie w śmietanie xd