amusedxxx
Moderator
może akurat się uda w poniedziałek albo piątekMi np wychodzi że najlepiej w tym tygodniu co święta są między 23.12 a 27.12![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
może akurat się uda w poniedziałek albo piątekMi np wychodzi że najlepiej w tym tygodniu co święta są między 23.12 a 27.12![]()
Mi np wychodzi że najlepiej w tym tygodniu co święta są między 23.12 a 27.12![]()
Dopiero co testy pozytywne wyszły a tu już rozmowy o prenatalnychale to już zleci do końca roku w mgnieniu oka
Ciąża pełną parąTo już za miesiąc
i 1/3 ciąży z glowy. Powiem wam że mi jest tak niedobrze, wczoraj nie mogłam zasnąć z tego powodu, zasnęłam o 1, o 6 się obudziłam bo dalej niedobrze. Tragedia. I tak cały dzień
![]()
Mam to samo, w nocy kilka razy wstawałamTo już za miesiąc
i 1/3 ciąży z glowy. Powiem wam że mi jest tak niedobrze, wczoraj nie mogłam zasnąć z tego powodu, zasnęłam o 1, o 6 się obudziłam bo dalej niedobrze. Tragedia. I tak cały dzień
![]()
A mnie niepokoilo Ciągle te 105 ud / min i napisałam pytanie na znanylekarz jak to zawsze ja. I patrzcie co mi odpisali. Teraz to już całkiem zeswiruje do 26.
U mnie też było tętno 100 i powiedziała że okej, zarodek 1,5 mm ledwo było widoczne, ledwo złapała. A u Ciebie który był tydzień ile miał zarodek?A mnie niepokoilo Ciągle te 105 ud / min i napisałam pytanie na znanylekarz jak to zawsze ja. I patrzcie co mi odpisali. Teraz to już całkiem zeswiruje do 26.