Judyta26
Fanka BB :)
ja dwie ciąże nad sobą nie panowałam, teraz mam silne postanowienie poprawy a pewnie wyjdzie jak zwyklemi to brzuch rośnie, owszem, od tego żarcia całego, bo wszystko wchodzi jak złoto
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja dwie ciąże nad sobą nie panowałam, teraz mam silne postanowienie poprawy a pewnie wyjdzie jak zwyklemi to brzuch rośnie, owszem, od tego żarcia całego, bo wszystko wchodzi jak złoto
no ja chyba jeszcze panuje, póki co nie przytyłam, ale nie schudłam teżja dwie ciąże nad sobą nie panowałam, teraz mam silne postanowienie poprawy a pewnie wyjdzie jak zwykle
w sumie chudnąć to raczej nikt by nam nie kazał, ale jak ja z wizyty na wizytę miałam po 3kg na plus to już się lekarz ze mnie śmiał. Co dziwne przytyłam 30 kg a mam jeden mały rozstęp na brzuchu tylko.no ja chyba jeszcze panuje, póki co nie przytyłam, ale nie schudłam też![]()
ja każdego dnia sobie mowię, że jutro już się ogarniam, a niestety bywa różniew sumie chudnąć to raczej nikt by nam nie kazał, ale jak ja z wizyty na wizytę miałam po 3kg na plus to już się lekarz ze mnie śmiał. Co dziwne przytyłam 30 kg a mam jeden mały rozstęp na brzuchu tylko.
oj tam trzeba nadrobić skoro nie jesz na co dzieńja każdego dnia sobie mowię, że jutro już się ogarniam, a niestety bywa różnieco szczęście to, że już mi trochę minęła faza na czekoladę. Ale to ciatso dziś to tak jadłam jakbym oszalała
Ja jeszcze żadnych zachcianek nie mam, ale w pierwszej ciąży jadłam mandarynki na kilogramy- termin miałam na połowę czerwca więc właśnie grudzień to był miesiąc mandarynekczy któraś z Was też jest takim pożeraczem cytrusów?![]()
To jak u mnieja dwie ciąże nad sobą nie panowałam, teraz mam silne postanowienie poprawy a pewnie wyjdzie jak zwykle