Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Och super! W jakim wieku Twoje dzieci?No to macie już "znośną" różnicę. U nas 4 maluchów![]()
Witaj!Hej. Dołączam do Was.Byłam w czerwcowych bo nie było wątku lipcowego. Wg OM na 5.07. dzisiaj mam 7 plus 2 z USG. Z objawów tylko bolące piersi. Trądzik jak i nastolatki dreszcze.
Hej, super że jesteśHej. Dołączam do Was.Byłam w czerwcowych bo nie było wątku lipcowego. Wg OM na 5.07. dzisiaj mam 7 plus 2 z USG. Z objawów tylko bolące piersi. Trądzik jak i nastolatki dreszcze.
Po godzinie w ciąży max 140, po dwóch godzinach max 120. W ciąży są inne normy.Racja, muszę to potraktować jako pozytyw, że wiem już dziś, a nie po 20 tygodniu. To jest przecież tylko na plus.
Dzięki dziewczyny, naprawdę jest lepiej jak można tu się wygadać i otrzymać wsparcie od wirtualnych koleżanek
Ps. Ten wynik po 2h chyba jest ok. Bo norma z tego co czytam do 153?
Chyba, że wyczytałam złe wytyczne.
Dziękuję za ciepłe przyjęcie. Tydzień temu byłam na USG. Nie było jeszcze serduszka. I tak się obawiam trochę. Bo jednak słabe te objawyHej, super że jesteś![]()
a kiedy kolejna wizyta?Dziękuję za ciepłe przyjęcie. Tydzień temu byłam na USG. Nie było jeszcze serduszka. I tak się obawiam trochę. Bo jednak słabe te objawy
No właśnie wszystkie źródła internetowe mowiące o normach dla ciężarnych, które przeczytałam mówią o 180 w pierwszej godzinie, a 153 w drugiej.Po godzinie w ciąży max 140, po dwóch godzinach max 120. W ciąży są inne normy.
Mam tak nawet w książeczce od diabetologa.No właśnie wszystkie źródła internetowe mowiące o normach dla ciężarnych, które przeczytałam mówią o 180 w pierwszej godzinie, a 153 w drugiej.
No nic, zobaczymy co powie diabetologCukrzyca tak czy siak jest przez cukier na czczo