ja dwie ciąże nad sobą nie panowałam, teraz mam silne postanowienie poprawy a pewnie wyjdzie jak zwyklemi to brzuch rośnie, owszem, od tego żarcia całego, bo wszystko wchodzi jak złoto
reklama
LadyCaro
Fanka BB :)
no ja chyba jeszcze panuje, póki co nie przytyłam, ale nie schudłam teżja dwie ciąże nad sobą nie panowałam, teraz mam silne postanowienie poprawy a pewnie wyjdzie jak zwykle
w sumie chudnąć to raczej nikt by nam nie kazał, ale jak ja z wizyty na wizytę miałam po 3kg na plus to już się lekarz ze mnie śmiał. Co dziwne przytyłam 30 kg a mam jeden mały rozstęp na brzuchu tylko.no ja chyba jeszcze panuje, póki co nie przytyłam, ale nie schudłam też![]()
LadyCaro
Fanka BB :)
ja każdego dnia sobie mowię, że jutro już się ogarniam, a niestety bywa różniew sumie chudnąć to raczej nikt by nam nie kazał, ale jak ja z wizyty na wizytę miałam po 3kg na plus to już się lekarz ze mnie śmiał. Co dziwne przytyłam 30 kg a mam jeden mały rozstęp na brzuchu tylko.
oj tam trzeba nadrobić skoro nie jesz na co dzieńja każdego dnia sobie mowię, że jutro już się ogarniam, a niestety bywa różnieco szczęście to, że już mi trochę minęła faza na czekoladę. Ale to ciatso dziś to tak jadłam jakbym oszalała
jeju jakoś długo czekam na wyniki tych moich badań
Forestgirl
Zaciekawiona BB
czy któraś z Was też jest takim pożeraczem cytrusów?
koniczynka32
Zaciekawiona BB
Dzień dobry
Wróciłam z pracy i się położyłam. Jest mi dziś strasznie źle z myślą że nie mam sił na nic i nie jestem w stanie ogarnąć domu...
Wróciłam z pracy i się położyłam. Jest mi dziś strasznie źle z myślą że nie mam sił na nic i nie jestem w stanie ogarnąć domu...
Ja jeszcze żadnych zachcianek nie mam, ale w pierwszej ciąży jadłam mandarynki na kilogramy- termin miałam na połowę czerwca więc właśnie grudzień to był miesiąc mandarynekczy któraś z Was też jest takim pożeraczem cytrusów?![]()
PasiastyOgon
Moderator
To jak u mnieja dwie ciąże nad sobą nie panowałam, teraz mam silne postanowienie poprawy a pewnie wyjdzie jak zwykle
reklama