reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcówki 2012

Już coraz więcej zdjęć mamusiek na wątku ,,zdjęcia" i od razu lepiej się pisze, wiedząc mniej więcej z kim:) czekamy na resztę..:p

u nas nocka piękna 19-7 :D dziś chyba spacerek i tyle, żadnych planów większych..

JH* fajnie jak tak czasami ktoś odciąży, u mnie też często mama jest albo ja u niej, bo mieszką parę bloków dalej

koliberrr- ja też szukam tych puzzli, fajne są wiele moich znajomych ma, ale czekam aż Danielek zacznie coś więcej robić niż lezeć na plecach ;p;p na allegro są z certyfikatami np.Knorrtoys PUZZLE PIANKOWE MATA KONIK NA BIEGUNACH (2962504878) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

koleżanka je ma tylko większy zestaw i nie śmierdzą mówiła

reklama
Koliberr fajnie teraz filmiki oglądać, ale wtedy w szpitalu to ciężko pewnie z łóżka było wstać, ale już tak jest dzieci szybko rosną, a co niedobre to sie zapomina.
Dafne13 gratuluje mleczaka.
sss16 fajne te puzzle

U nas dziś zimno, strasznie wieje i do tego pada. Już by mogła sie skończyć ta zima. miłego dnia

Witam sie porannie,

Zosia drzemkuje, ja ogarnęłam mieszkanie i o 12 wyjdziemy na krótki spacerek, choć wieje i pada, ale choć koło bloku rundkę zrobić trzeba.

Kemyt, kurcze, tak mi szkoda Tymcia. Zdrówka i jeszcze raz zdrówka, oby było lepiej.

Dafne gratulacje ząbka!

Kasiaa24, Koliberrr, znalazłam fajne radio dla dzieci, odbiera w Warszawie i okolicach na 87,8 fm nazywa się radio bajka.

Dziś pobieramy Zosi mocz, żeby sprawdzić czy ten antybiotyk, który bierze to wybija te bakterie. Jak nie, to trzeba będzie dać inny, więc trzymajcie kciuki ciotki, żeby było mniej bakterii

Miłego dnia!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, przepraszm, że wam nie poodpisuje konkretnie, ale mam tutaj taki kolowrót, że masakra.
ogólnie jeszcze raz powtarzaliśmy badania tym razem w szpitalu i wynik jeszcze gorszy. jakbyście miały jakieś informacje o dobrym hematologu na śląsku dajcie znać.
Anemia to nie jest bo hemoglobina i czerwone krwinki są ok.

Dziewczyny a co tu tak cicho?

optimistic trzymajcie się z Batrusiem.

A my dziś cały dzień spędzony w domu bo za mocno wiało na spacer. maly rochę marudzi chyba na ząbki, a teraz już śpi oby do rana. A był tak padnięty, że nawet bez smoka zasnął.
pozdrawiam

ale dziś pustki...

optimistic- kurcze ciekawe czemu takie te wyniki echhh:( a skąd Ty jesteś? ja nie znam chociaż moja babcia chodzi od lat do hematologa, ale tot taki wiesz szpitalny podrzędny musiałabyć moze prywatnie iść...my też dziś odebraliśmy wyniki, ale u nas ok za to poziom witaminy D wyższy niż norma, bo kazała zbadać ze względu na te wystające żeberka, więc teraz nie wiem czy dobrze że ma nadmiar a nie że niedobór, w przyszłym tyg pójdę z wynikami to się dowiem, a te żeberka to może taki jego urok będzie i tyle... ach zawsze się człowiek już będzie o te nasze szkraby martwił...trzymaj się i daj znać jak się dowiesz coś...

U Nas dziś słońceeeee jak pięknie było aż się chciało żyć :) już by tak mogło zostać, czułąm wiosenkę w powietrzu :D po spacerku zabawa, marudzenia ciąg dalszy, płaczek jakiś się zrobił ten mój synuż chyba nadrabia 6 miesięcy kiedy wcale nie płakał:p poza tym jest słodki i kochany, śpi już od 19 standardowo, a ja wcinam pizze i czekam na męża z pracy a potem ,, Miłość w Seattle" :) spokojnych nocek...:-)

optimisticpisz jak tylko się czegoś dowiesz,trzymajcie się oboje..jak Bartus to znosi?
koliberr z puzzli będzie korzystał czy chce czy nie bo mają leżeć na podłodze :-) a czy później sam zdecyduje,można fajne tunele robić domki budować więc myślę ze będzie zainteresowany,oczywiście potrzebna jest większa ilość..

Wyobrazcie sobie ze ten glupek obok wierci i kuje sciane ,akurat przy pokoju małego:wściekła/y:
sss 16fajnie ze u Was tak ładnie dzisiaj bo u nas brzydko.zawiozlam spacerowke do reklamacji i kupiłam fotelik samochodowy.napisze w zakupach jaki,w ogóle to zamówiłam małemu mate i bąka w tamtym tyg.wysyłając na teściowa bo wzięłam priorytet a bałam się ze przyjdzie jak mnie mię będzie.więc przyszło w poniedziałek,a teściowa oznajmiła ze będzie w piątek,sobote..wrrr a ja za expresowego kuriera placilam:no:

kasia 24to może nie przypominaj małemu o smoku jutro,schowaj i zobacz co się będzie działo.:happy2:
zonka trzymam kciuki za Zosię,oby było po wszystkim.
kemytjak się czuje Tymek ?

Faktycznie, że dziś tu puchy.

dafne, gratuluję zębolka:tak::-) super sprawa, a idzie następny czy narazie spokój?

optimistic, trzymam kciuki żeby jak najszybciej znaleźć przyczynę tych słabych wyników. Trzymaj się i pisz co tam jak tam, bo się martwimy:-(
kasia24 o bebiko odpowiedzialam ci na karmienie i rozszerzanie diety:tak:
Postarajmy się dziewczyny trzymać tematów, fajnie jak na forum jest ład i porządek, szybciej można coś odnaleźć:tak:

koliber ja też wyznaję zasadę, że chwila dla siebie codziennie musi być i nic mnie tak nie wkurza jak tekst mojego męża, żebym dziś się położyła razem z Emilka. No kurde, też mi się chyba coś od zycia należy:tak:

JH to trochę teraz da Ci Patrczek odpocząć:tak: przynajmniej do czasu następnych zęboli:tak: jeszcze raz napiszę, że fajnie, że z nami jesteś:tak:

sss16 u Was nocka 19-7, a u nas 19-4:30:-) im większa tym gorzej mi spi:no: to chyba miało być odwrotnie:-( miłego filmowania się

zońka, trzymam kciuki za Zosie, oby antybotyk już powybijał te bakterie

My już wróciłysmy do 'domu', eh. Fajnie było, mama Emilkę brała na spacerki więc ja mogłam trochę odespać te ostatnie noce. Pomału przesuwam jej pory zasypiania bo pobudki o 3-4 mnie wykańczają:wściekła/y: tyle, że ona pozostaje niewzruszona, zobaczymy do której pośpi dzisiaj.
Jutro piątek i muszę dzownić zapisać nas do pediatry, mam nadzieję, że tym razem nie zapomnę:-D

zuzaduza, to każ mu przestać skuwać teraz tą scianę, co za typ:wściekła/y: Żeby Wiktorka nie obudził

Ostatnia edycja:
reklama
ahh mówię Wam dziewczyny wykończę się jak nic :( stres straszny bo nie wiadomo o co chodzi, po nim nic nie widać przy takim poziomie płytek krwii powinien mieć siniaki niemal przy dotknięciu a on uderza się zabawkami i kompletnie nic nie ma. W poniedziałek prawodopodobnie jedziemy na oddział co centrum hematologii i onkologii w chorzowie, bo to może być coś niegroźnego, ale też coś bardzo złego, więc potrzebna jest wnikliwa diagnostyka.
zuzaduza Bartuś jest wesoły na prawde nić po nim nie widać, no chyba, że mogę łączyć z tym jego dwudniowym gorszym humorem w zeszłym tygodniu i to ze czasami mniej je, ale teraz znowu je całkiem dobrze. Teraz sama już nie wiem co myśleć, bo może wszystko jest istotne, ale cóż lekarzem nie jestem i ciężko powiedzieć. lekarka tylko pytała o te siniaki i jak jej powiedziałam, że kompletnie brak to że to niemożliwe musieli się w laboratorium pomylić i trzeba powtórzyć, ale teraz to nie ma kwestionowania wyników skoro w jednym lab robilismy dwa razy + w tym szpitalnym i wszystko sie pokrywa.
Ale jestem wkurzona bo w szpitalu zrobili nam z łaską to badanie, jeszcze lekarka mówiła, żeby pobrać z żyły krew, babka w lab powiedziała,ze kłuć małego dziecka nie będzie, że wyniki wychodzą takie same, ona sama robi te badania i nie ma możliwości, żeby wyszły błędne tylko z powodu pobrana krwi z palca, ogólnie niemiła była i już sił nie miałam, żeby się z nią kłócić. Ta służba zdrowia mnie wykończy :wściekła/y:

Do góry