Witajcie paprotna wywołaałaś więc jestem.
:-) Jakoś brak czasu na wszystko w sobotę u znajomych, w niedziele u teściowej, pon. mały miał szczepienie wię zachaczyliśmy przy okazji o koleżankę, a wczoraj u moich rodzicow i jak obie obiecałam, ze będę do Was wpadać częściej tak słowa nie dotrzymałam ahhh.
Widziałam, że nie zła burza była jeśli chodzi o moderatora dobrze, że już się wyjaśniło.
Przepaszam że nie do wszystkich ale nie spamiętałam co kto pisał
optimistic co do ropiejących oczek my też mieliśmy tem problem pomogły kropelki Sulfacentamidum.
koliberr gratuluje odstawienia smoczka ja narazie nie wyobrażam sobie Kuby beż smoczka, co pawda ma go tylko do zaśnięcia.
JH, sss16 przyłączam sie do niepracujący mi zabrakła nawet 12 dni do zasiłku i teraz zostałam z niczym. cóż
paprotna szybkiej przeprowadzki na swoje, powiem z doświadczenia że najleiej na swoim
Kubuś właśnie na pierwszą drzemkę, ale tylko 30 min. na szczęsie nie mamy jak narazie problemów z nockami bo zasypia ok.19.30 a wstajemy o 8. więc nocki są o.k
pozdrawiam
:-) Jakoś brak czasu na wszystko w sobotę u znajomych, w niedziele u teściowej, pon. mały miał szczepienie wię zachaczyliśmy przy okazji o koleżankę, a wczoraj u moich rodzicow i jak obie obiecałam, ze będę do Was wpadać częściej tak słowa nie dotrzymałam ahhh. Widziałam, że nie zła burza była jeśli chodzi o moderatora dobrze, że już się wyjaśniło.
Przepaszam że nie do wszystkich ale nie spamiętałam co kto pisał
optimistic co do ropiejących oczek my też mieliśmy tem problem pomogły kropelki Sulfacentamidum.
koliberr gratuluje odstawienia smoczka ja narazie nie wyobrażam sobie Kuby beż smoczka, co pawda ma go tylko do zaśnięcia.
JH, sss16 przyłączam sie do niepracujący mi zabrakła nawet 12 dni do zasiłku i teraz zostałam z niczym. cóż
paprotna szybkiej przeprowadzki na swoje, powiem z doświadczenia że najleiej na swoim
Kubuś właśnie na pierwszą drzemkę, ale tylko 30 min. na szczęsie nie mamy jak narazie problemów z nockami bo zasypia ok.19.30 a wstajemy o 8. więc nocki są o.k
pozdrawiam

Glowa dzisiaj mnie boli, tabletki nie pomagaja i w ogole nic mi sie nie chce