optimistic
Fanka BB :)
Witamy serdecznie, napisz coś więcej o synusiu
ma już ząbki, raczkuje, grzeczny czy raczej rozrabiaka i mnie ostatnio interesuje bardzo temat spania naszych maluszków :-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Teraz dopiero jesteśmy po kapieli I ona się układa do snu. 
fakt, że on ładnie w tym leżaczku zasypia, ale może później właśnie w łóżeczku się mu źle zasypia jak się przebudzi. Dzisiaj powiedziałam dość i było zasypianie w łóżeczku siadał w nim w milion razy ja go kładłam i tak w kółko w końcu zasnął. Ogólnie leżaczkowi mówię już wielkie NIE ! On czasami sam zasnął w łóżeczku, ale głównei to w leżaczku bo nam tak wygodniej było .
trzymam kciuki baaaardzo, mocno. może dziś już będą jakieś postępy.
jeśli potrzebujesz pomocy z suwaczkiem czy czymś innym to pisz - pomożemy

u nas tutaj Bartuś optimistic jest mniejszy niż inne dzieci. Na pewno nie masz się czym martwić, jeśli je normalnie i przybiera na wadze to widać taki jego urok - gdyby było coś nie tak to pediatra by Ci powiedział. Każde dziecko jest inne, niektóre z nas mają pociechy, które już dawno przekroczyły 10kg
a sąsiadkom kij w oko i tyle.
i nie wiem co mam robić, zabrać jej ten smoczek? Nie wyobrażam sobie tego, ona mi bez smoczka nie zaśnie:-(