reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
Sylcia, dużo zdrówka!
Antek - rośnij zdrowo na pociechę mamusi (tatusiowi też, jak się naprawi:-p)
My już po kinie, jak zwykle super było, nawet zdjęcia porobiłyśmy, wstawię potem na zamknięty, jak się z pracą obrobię. Film taki sobie, dosć dobry, ale smutny:-( No i Ralpha Fiennesa zdecydowanie za mało:sorry2: Ale Młoda jak zwykle uradowana - najbardziej z reklamy horroru przed filmem:-) Z tych emocji wydudlała całą butlę soku, chyba będziemy nosić do kina różne nielubiane posiłki, bo tam wszystko wchodzi, jak trzeba:-D

Antonio zdrówka z okazji 8 miesiąca!!!!!
Ja jeszcze siedzę u rodziców,ale tata zaraz zawozi nas do domu.
Dziś byłam wykończona jak wróciłam z pracy to się czułam jak by mi ktoś w głowę przywalił,masakra.Mama zajęła się MAksem a ja się przespałam półtorej godzinki.
Wiatr okropny,już mi bokiem ta pogoda wychodzi.

Antoś rośnij duży!moc buziaczków
Kate trzymaj się:-)niech M zatęskni i przywita żonę jak należy:tak:
Witam M Roni;-):-)
Haszi ja też mam ciary, nie lubię takich zwierzaków:no:
Andula oj takie pobudki to nie dla mnie:no:
Kuba wstaje ok 7.30 ale tak jak Misia od dorki za godzinę idzie znowu spać:tak:
U nas pogoda do bani, wiatr wiał , bylismy trochę na spacerku ale ja się za cieńko ubrałam bo zasugerowałam się słoneczkiem i biegiem do domu, brrr:-D

Ostatnia edycja:
Haszi, ja za takimi małymi zwierzaczkami nie przepadam - muszę mieć co potarmosić i przytulić;-)
Sylcia, zdróweczka!
Surv, fajnie, że wypad zaliczony do udanych:tak:
Dorka, dlaczego byliście u chirurga? Chyba cos przegapiłam.

Szefunio Antonio, sto lat!!!

reklama
Kryzys minął:-) M. się upokorzył, a ja mu łaskawie przebaczyłam;-) Zresztą nie miałam szans, bo zrobił takie pyyyyszne pierożki! Wszystko w porządku! Do następnego razu:angry:

Do góry