Izabelka
Oski i Wercia
czesc kolezanki
dotarlam do was, bo meza ni ma i komp wolny
olałam zmywanie-nie ucieknie ;-):-)
ja mam siostre 5 lat mlodsza ode mnie, w dziecinstwie nie dogadywalysmy sie-za duza roznica wieku, ale odkad dorosla do chlopakow jest git; mieszka daleko,ale jak tylko moze to sie spotykamy
i mam brata-mlodszego o 18 lat 

rodzice sie odmlodzili, dla mnie- 18 latki to byl szok
ale fajnie miec brata
ja tez chcialam miec 2 dzieci, zeby Oskar mial kiedys kogos gdy nas zabraknie...a gdy kiedys sie przydazy kolejne bobo to bedzie weselej ;-):-)
zdrowka dla maluszkow, moje ciut lepiej, Oski mniej kaszle
zastanawia mnie katar Wery; nie ma a w pewnej chwili zaczyna jej leciec - czy to nie alergia??
wszystkim maluszkom soilenizantom STO LAT STO LAT ;-)
Kate trzymam kciuki za staz-zawsze to cos; ja zaczynajac prace w szkole zarabialam 740 zl
maz tez- tyż nauczyciel
masakra byla; ale dalismy rade
i tak jak Ty KAJA widzac ile teraz zarabiamy- ostro sie zastanawiamy co sie dzieje z kasa

moja kolezanka jest dentystka i mowila mi ze warto dbac o mleczaki...i malowac tez
Mondzi ja tez bym byla zdziwiona, zawiedziona i chyba nawet wkurzona....
buziam was
dotarlam do was, bo meza ni ma i komp wolny

ja mam siostre 5 lat mlodsza ode mnie, w dziecinstwie nie dogadywalysmy sie-za duza roznica wieku, ale odkad dorosla do chlopakow jest git; mieszka daleko,ale jak tylko moze to sie spotykamy

zdrowka dla maluszkow, moje ciut lepiej, Oski mniej kaszle

wszystkim maluszkom soilenizantom STO LAT STO LAT ;-)
Kate trzymam kciuki za staz-zawsze to cos; ja zaczynajac prace w szkole zarabialam 740 zl

i tak jak Ty KAJA widzac ile teraz zarabiamy- ostro sie zastanawiamy co sie dzieje z kasa

moja kolezanka jest dentystka i mowila mi ze warto dbac o mleczaki...i malowac tez

Mondzi ja tez bym byla zdziwiona, zawiedziona i chyba nawet wkurzona....
buziam was