reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

witam:-)
KATe ale zrobiłas smaka:tak::-pale ja na diecie:tak:w sensie słodyczy nu nu nie wolno:-D
Ja w domu też ogarnełam o dziwo M tez sie zabrał więc szybko poszło:tak:
Mały łazi po domu z katarem po pas:sorry2:no i nie da se nic wyciagnąć ani gruszka ani fridą:sorry2:
my po spacerku, po obiadku ale zaraz idziemy na rolki:tak:
Beaa udanego przedstawienia:tak:a no u nas 23 stopnie:tak:
madzia udanej imprezki:tak:
Kaja mój Kuba nie jest nieśmiały wręcz przeciwnie jak idzie jakaś laska to sie uśmiecha i zaczepia:tak::-D

reklama
Hej, hej. Długo nas tu nie było ale odkąd zmieniłam pracę mam taki kołowrotek że brak słów:sorry2:
Od piątku byli u nas moi rodzice...no i jak to przy gościach zamieszanie na maxa.
Bartuś wczoraj miał urodzinki i imprezka grillowa tradycyjnie się odbyła:tak: choć pogoda była taka sobie. Za to dziś naprawdę letnio:tak:
Teraz goście pojechali -można zasiąść na bb:-D

mamaBIN..i jak nowa praca??
Sto Lat dla Bartusia

Kate....hmmm mniam...a ja dzisiaj zrobiłam ciasto ze śliwkami i kruszonką...i też jest pycha... My obijamy się zdrowo, podoga ładna Madzia masz rację:tak::tak::tak::tak::tak:,
Jak tam M????? Wyzdrowiał??

Leniwce trzy z nas dzisiaj:-D:-D:-D:-D:tak::tak:
Szybko poczytam resztę wątków i idę leżeć dalej bo Łucek napiera ze środka że niby mu niewygodnie przed kompem:baffled::baffled::baffled:

W imieniu Bartusia dziękuję za życzenia, Post:-)
W pracy czas mi leci migiem. Nim się obejrzę już jest po 14-stej i za chwilę czas jechać do domciu.
Narazie od rana do popołudnia siedzę zakopana w papierach i wykonuję setki telefonów ale powoli oddział zaczyna nabierać kształtu:tak: Od jutra zaczynamy przyjmować pierwszych chorych:-)

Ale pychotka, ciasteczko ze śliwkami.......mmmmmmmmmmniam :-)
Post, Kate robicie smaka:tak:
U nas też teraz leniwie. Za godzinkę idę kąpać maluchy,położę ich spać i biorę się za prasowanie fartuchów:baffled: Koniec lenistwa;-)

Miłego, słonecznego wieczorku Wam życzę dziewczynki:-)

MamaBIN - całuski dla Bartusia!!!
Chyba dobrze Ci w nowej pracy??

Post, Kate - kusicie słodkościami:tak:
a ja obzeram się niesamowicie w ostatnie dni, brzuch mi wywaliło okropny:-( ale pocieszam sie że jestem tuz przed @ więc pewnie dlatego:sorry2:
my dopiero co wróciliśmy od znajomej z ich nowego, ślicznego, duzego mieszkanka....ehh, fajnie tak posiedzieć na 70 m2 z ogródkiem:sorry2::tak:
Lenka się wyszalała z 5 letnią koleżanką, drzemki popołudniowej nie było więc teraz padła jak mucha...
i ja zaraz padnę bo zmęczona okrutnie jestem....

MamaBiN sto lat dla Bartusia:-)Dobrze ze czas ci szybko plynie w pracy:tak:
Kate, Post ale pysznosci robicie.Ja oprocz biszkoptu zadnych ciast nie robie:baffled:
Pabla ja tez obzeram sie(choc mialam sie odchudzac), codzinnie grill, ognisko, ale od jutra dieta czyli miej zryj:-D:-D:-D
Pabla to masz juz wolny wieczor:-) Misia tez wlasnie zasnela:tak:
My dzis bylismy na chrzcinach,po 11 juz byl obiad,potem kawka i potem poszlismy na chwile do brata i pojechalismy do naszej chrzesniaczki. Tam spacer nad Wisle i o 19-tej bylismy w domciu. Teraz odpoczywam na BB:-)

Bartusiowi sto lat życzymy!

MamaBi N
- kogo zapraszacie na urodziny grilowe? Rodzina? Dzieci? U nas impreza w maju Tymciowa i myślę, jak ją rozegrać i frustracja mnie ogarnia.

Witam Wiktorię! A jakże...

Dziękuję za Wasze informacje o katarze. Mam nadzieję, że Karol nie złapał nic od Julinki. Innych niemowlaków nie było. A jutro siostra idzie do lekarza z Synkiem i poproszę, żeby o to zapytała, bo z racji częstych katarów u moich dzieci, to dość ważna informacja.

Wekend bez rewelacji - w piątek byłam z Tymciem w kopalni soli na Solilandii - program przygotowany specjalnie dla dzieci (całkiem dobrze im to wyszło - polecam tym, co mają starsze dzieciaki), wczoraj miałam imieninowych gości i gdyby nie teksty teściowej byłoby git, a dzisiaj siedzimy w domu i trochę zawiedziona jestem, bo dziś 11 lat mojego związku z M, a nawet do kościoła musieliśmy iść oddzielnie, bo się zaparłam, że z Julką nie wyjdę dopóki całkiem zdrowa nie będzie.

Witam sie i ja z wieczora:tak:
Jutro do pracy:baffled: A było tak fajnie!
MamaBiN - no to fajna praca... Najgorzej jest wtedy, gdy się dłuży:tak: I wszystkiego najlepszego dla Bartusia!
My dziś spedziliśmy cały dzień na działeczce i zjedliśmy pyszne ziemniaczki z grilla:-)

hej:)
my jeszcze na koniec u mamy na kolacji wyladowalismy, weekend wyszedl milo, pierwszy dzien byl beznadziejny,ale nie moze byc za dobrze ;-) grilowalismy u kuzyna, wczoraj u wujka; spacerki -bo piekna pogoda! dzisiaj ogladalismy mecz-moj brat gral i okazalo sie ze moj uczen gra w druzynie brata hihi teraz na dzialce bylismy- syn wyszedl jak dziecko murzyna :happy2:

szkoda,ze juz koniec...jutro znowu do pracy
a jak u was ??

aha Wercia ma drugiego ząbka -przed chwilka wyczulam:) mąż jeszcze nie wie heheheh

reklama
Dzieki dziewczynki za życzonka:tak::-D

Mondzi u nas grillowanie tradycyjnie odbywa się w Bartusia urodzinki bo wtedy wszyscy mają wolne i pogoda dopisuje.
Zbieramy się na działce około południa i tak do 18-19 siedzimy.Zawsze jest fajnie.
Babcie,dziadkowie, ciocie,wujkowie i maluchy. Atrakcje są dla wszystkich....................... tylko ja jak zwykle ...szofer:dry:
Dzieciaczki u nas są w wieku 5lat-2,5roku-10mies-9mies.
Starszaki mają piaskownicę, namiot i huśtawkę a maluszki kojec, huśtawkę i rączki wszystkich do dyspozycji:-D
Zabawa super:-) Polecam.

Taaaaa, praca mnie pochłania. Fajnie jest:tak:

Werci gratulujemy drugiego ząbka :)

Do góry