Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My też jutro robimy -naste podejście do łapania sików, chyba jednak spróbuję jeszcze raz z woreczkiem, bo idzie nam świetnie do momentu zrobienia kupy
Dopilnuję jeszcze ciasta z rabarbarem a potem z ciastem i nowym Krajewskim do łóżka (skrót myślowy zamierzony:-))
Zosi pobierali już 4 razy krewkę i z 6 razy mocz (lekarz powiedział, że tak długo, dopóki wyniki hemoglobiny i moczu nie będą ok). Krew z paluszka, przy czym nie zawsze mała płakała, a jeśli to raczej dlatego, ze trwa to długo i pani przytrzymuje rączkę.
, a szkoda, bo w piątek oddaliśmy siuśki i pewnie znowu będą bakterie... Następnym razem tak zrobię, choc mam nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby...
(historia sztuki), więc znowu wieczorem wrócę, a w piątek imieniny Zosi (nie wiem kiedy przygotuję imprezkę
, M. ma ciągle 2 zmiany) i w niedzielę komunia bratanka M.! No szok!

zobaczymy jak długo da posiedzieć spokojnie???

szkoda tylko że efektów nie widać od razu:-( bo ja z tych niecierpliwych....
jak My piszemy, że ma być dobrze to tak będzie:-):-):-)
sprawa stażu nabiera rozmachu i w tym tyg chyba załatwię wszystkie papierkowe sprawy, tak więc od przyszłego tyg pewnie pójdę do pracy
zawału dostanę na bank
z dobrych wieści mam takie, że dostałam od M nowy tel (efekt przedłużania umowy;-)) i mam teraz full wypas Nokie

a niedawno był u mnie sołtys i wkręcił mnie do komisji na wyboru do europarlamentu i wpadnie mi parę groszy:-):-):-) Antek zaczął intensywnie się przemieszczać i robi coś w stylu - pół szuranie się na tyłku a drugie pół raczkowanie
dziś pierwszy raz dotarł do kuchni
no nic biegnę poczytać inne wątki bo mam spore zaległości;-) miłego wieczoru:-)
tylko się nie nakręcaj wiem że to trudne bo sama to przechodziłam
trzymam kciuki za pozytywne wyniki
bakterii niby nie ma a nadal mało przybira może rzeczywiście wyproszę to skierowanie na USG brzuszka
tylko wkurza mnie że pediatra mówi że mógłby więcej przybierać a alergolog twierdzi że jest ok i kogo słuchać