reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

mamabin ściskam mocno
mam nadzieję, że po konsultacjach okaże się, że operacji nie trzeba
oby szybko kochany kurcacek przegonił tego rotawirusa - oj jak nie urok to .....
Florcia cieszę się, że zbierasz pochwałki

Olgunia, Gabi, Ola, Oliwka, Natusia i Misiek - wszystkiego co najsłodsze i najlepsze!!! Rośnijcie zdrowo.
Kurcacku a całusek extra dla Ciebie:-)

reklama
Od południa nie mogłam połączyc się z Internetem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:chodziłam jak osa :crazy:bo bez komputera jak bez ręki się czuje :-p
Zuzka padła o 21 i mam nadzieję ze pierwsza pobudka o 5 będzie :-):tak:
Izabelka – wiadomo facet byle czym jeździł nie będzie ;-):-D:-D
I zazdroszcze tego MAMA :tak:ja to nawet w tej pierwszej wersji nie słysze:-(
Madzia – trzymaj się dzielnie jeszcze trochę:tak: pewnie wszyscy podekscytowani i stąd taka nerwówka :-(
Adula – super że m już wraca:tak: mój będzie jurto o 19 :-):-):-)

Dobry wieczór:-)
Agnik mój Kuba też nie mówi mamamama tylko od czasu do czasu memememe:-Dale co tam ważne że wogóle coś mówi i wiem że dobrze się rozwija:tak:
RONI może vanisch do tapicerek?????ja takim cudem piore moje sofy i dość ładnie wszystko schodzi:tak:
Surv no to można powiedzieć że robota poszła jak po maśle;-):-D:-D:-Dodpoczywaj bo za niedługo znowu kobyła spadnie na ciebie jak grom z jasnego nieba i będziesz zawalona po uszy;-);-);-);-)
Andula super że M wraca, nacieszycie się wreszcie sobą:-pa teściowie z daleka bo z Grudziądza przyjechli także spoko, nie przeszkadzają mi tylko jak się tak widzimy raz na rok to tak jakoś dziwnie, na dodatek przenieślimy łóżeczko do naszego pokoju bo przecież do hotelu ich nie wygonimy także wogóle wszystko na głowie stoi:eek:
spokojnej nocki!

melduję, ze wszystko przeczytałam:tak::-):-)
Olgunia - wszystkiego najpiękniejszego z okazji 11 mca!!
Gabi, Ola, Oliwka, Natusia i Misiek -słodkości z okazji 10 mca!!!

Kicrym no to poważna sprawa- teściowie na inspekcji:-p a palmę podlałaś??:-p:laugh2::laugh2::laugh2:;-)

wiecie co, tak marudnego i wybrednego dziecka nie widzialam, on chyba po prostu za duzo ma; jak wymyslał, marudzil, nie kupilismy tego rowerka i dlugo mu nie kupimy :eek:
Izabelka skąd ja to znam??:baffled: Mój Kornel jest identyczny i masz racje, przez to, ze nasze dzieci wszystko mają, to nie potrafią docenić tego:no:

Madziu no masz tego ganiania troszkę:tak:ale finał będzie cudowny:-) i wiesz co może powinnaś jeden dzień przeznaczyć tylko i wyłącznie dla siebie, pójść na jakiś masaż albo do kina- po prostu nie mysleć i się odprężyć:tak:
Agnik moja też nie mówi mama:no: ale wszystko w swoim czasie, ważne aby nie pierwsze było tata:-p
Andula fajnie, ze już M dojedzie, będzie Ci łatwiej z Miśkiem, no i będzie gdzie glówkę przyłożyć :-p

a ja coś zakatarzona cholera jestem, i mała cościk pokasłuje:-( pogoda do d** i do tego w sobote jedziemy do teściowej (M się stęsknił chyba:sorry:) czyli trzymajcie kciuki:-p
a z miłych widaomosci to dzisiaj cały dzien mialam spotkania i negocjacje (dlatego nie buszowalam po BB;-)) i jestem przeszczęśliwa bo poszło po mojej myśli:tak::tak::tak::tak:

Agnik moja też nie mówi mama:no: ale wszystko w swoim czasie, ważne aby nie pierwsze było tata:-p
Tosika – problem w tym że tata właśnie mówi :crazy:ale ja znalazłam tego plusy :tak:np. w niedziele rano kiedy śpie:-) bo przeciez mnie nie woła :-p:-D:-D
Teściowa mówisz :sorry:mnie chyba tez to w sobotę czeka:baffled:
I super że wszystko się udało :tak:
Zdrówka Wam zycze :tak:

Tosika super ze negocjacie po Twojej mysli :tak:
Mnie oczywiscie nawiedzila @ i po raz kolejny straszna migrena :wściekła/y::wściekła/y:Masakra nawet sily nie mam sprzatc a od zapachow z kuchni na wymioty mnie zbiera .Tak jak Dorka mowila musze isc do neurologa bo wykonczyc sie mozna:tak:
Mis przespal ciurkiem 11h wiec jest super ale ja spac nie moglam przez ten cholerny leb:wściekła/y::wściekła/y::no:
Mis nie mowi mama raz mu wyszlo przez przypadek:eek: a ciagle wola tata,tato ,tiata

Milego dzionka Dziewczyny!:-)

hej,
u nas pobudka o 07:00:baffled: no ale jakoś żyję...
moja mówi mama, ale w kryzysowych chwilach, jak jest marudna, zmęczona itp.....a tak non stop mówi tata.
Madzia - oby do soboty nastepnej i wariactwo minie:-)
Tosika - dobrze że wszystko fajnie załatwiłaś.
Andula - współczuję bólu głowy
mi się wczoraj ploteczki udały, wieczorem jużbyłam tak padnięta że tylko house i do spania....
dziś od rana leje:no: nie znoszę takiej pogody....

Hej!
Wczoraj padłam jak kawka - na nic nie miałam siły. A dziś za oknem szaro, buro i zimno, brrr
Dzieci dostały już pierwsze prezenty - od mojej przyjaciółki. Miki zachwycony (dostał klocki), cały czas chodzi i mówi "dziękuję mamusiu", a ja mu tłumaczę, że to nie ode mnie, tylko cioci Kasi (paczka przyszła pocztą):-)
Poza tym, miałam wczoraj przeboje z pocztą, bo odesłali mi przesyłkę a adresat nie dostał nawet awiza:wściekła/y:(od nadania minęły tylko 5 dni!, czyli doszło na pocztę adresata i wróciło) Pisałam skargę i zobaczymy, czy mi zwrócą kasę i jak to wyjaśnią:crazy:

wiecie co, tak marudnego i wybrednego dziecka nie widzialam, on chyba po prostu za duzo ma; jak wymyslał, marudzil, nie kupilismy tego rowerka i dlugo mu nie kupimy :eek:

Izabelka, może był za duży wybór rowerków;-)Pewnie jak masz do wyboru 10 bluzek, to też przebierasz;-)A tak serio, to znam ten ból;-)
Madzia, ale masz zakręt. Ale już tuż, tuż. Trzymaj się!
Surv, super, że robota skończona. Gratulacje:tak:
Andula, fajnie, że m wraca:tak:
Agnik, moja tez nawet mamama nie mówi:sorry:Tata i owszem.
Kicrym, nie daj się;-)
Tosika, zdrówka!!! I gratuluję udanych negocjacji:tak:

reklama
Kasia, mam to samo z pocztą! Nie kupuję już w Merlinie z tego powodu, że w ciągu roku odesłali mi bez awizowania WSZYSTKIE paczki od nich:wściekła/y::wściekła/y: Próbowałam wyjaśniać, ale mnie odsyłali od Annasza do Kajfasza, usiłując wpierać, że mnei na pewno w domu nie było i że na pewno awiza zgubiłam:baffled: I to się kurczę co rusz powtarza...podejrzewam lenistwo kurierów (u nas paczek nie nosi listonosz, tylko osobna jednostka kurierów), którzy w ogóle z magazynu pewnie nie wychodzą, tylko pracowicie wszystkie przesyłki odsyłają:crazy:

Pabla, u nas taka sama pogoda:wściekła/y::wściekła/y: A chciałam w końcu z domu się wyrwać, prezentów dla Laury nie mam, prezentu dla mamy nie mam, miś dla mojego dziecka jeszcze nei przyszedł, i d*** blada:baffled: No nic, i tak musimy się powlec na rehabilitację, może akurat przestanie tak wstrętnie lać to mykniemy szybko do galerii handlowej:tak:

Andula, bardzo współczuję migren - myśle, że rzeczywiście powinnaś szybciutko lecieć do neurologa, bo szkoda się tak męczyć:tak: Na @ to ja dopiero czekam, a wobec pewnej niefrasobliwości oraz rozregulowanych cykli, mamy teraz co miesiąc dzikie emocje:-p:-p

Tosika, super, że negocjacje się udały! I podziwiam, że masz głowę do takich skomplikowanych rzeczy, mając absorbującą Tosię i resztę gromadki na głowie:tak:

Dziś chyba mam wolne od myślenia...powinnam się przygotować do reinstalu, ale sama konieczność odpalania jedynej pozostałej przy życiu komórki w mózgu mnei przeraża:-D:-D Więc chyba oddam się prostym czynnościom, typu mycie podłóg to zawsze pomaga zresetować mózg po robocie:tak:

A Florka dalej śpi......i to w niej właśnie lubię najbardziej:-D:-D:-D

Miłego dnia!;-)

Ostatnia edycja:
Do góry