reklama
Iza super menu. Biedulko masz cieszko z tymi bablami
Survi owocnej pracy, i zeby Florka sie troche na spacerkach naprawila
Pabla ale masz fajnie,pogaduchy z psiapsiolkami i relaks super
Kamu dobrze ze z maly wszystko ok
Milego woeczorku zycze

Survi owocnej pracy, i zeby Florka sie troche na spacerkach naprawila

Pabla ale masz fajnie,pogaduchy z psiapsiolkami i relaks super

Kamu dobrze ze z maly wszystko ok

Milego woeczorku zycze

sms od Mammabin:
"Niestety pani doktor pomimo ogromnego doświadczenia nie wie skąd u małej ten dodatkowy napływ do tętnicy płucnej. Jedziemy 26 czerwca do Katowic na kolejną konsultacje. Z tymi niezamkniętymi otworkami czekamy jeszcze dwa mies. Jeśli się nie zaczną zamykać to Natalke czeka operacja. Nie odzywam się ostatnio bo jakoś brak czasu i nie mam głowy do siedzenia przy kompie. Pozdrawiam serdecznie, buziaki dla cioć z bb."
"Niestety pani doktor pomimo ogromnego doświadczenia nie wie skąd u małej ten dodatkowy napływ do tętnicy płucnej. Jedziemy 26 czerwca do Katowic na kolejną konsultacje. Z tymi niezamkniętymi otworkami czekamy jeszcze dwa mies. Jeśli się nie zaczną zamykać to Natalke czeka operacja. Nie odzywam się ostatnio bo jakoś brak czasu i nie mam głowy do siedzenia przy kompie. Pozdrawiam serdecznie, buziaki dla cioć z bb."
agnik84
Zaangażowana w BB
Mała w końcu padła:-) Dzień jakoś leniwie mi zleciał nic konkretnego nie zrobiłam a zmęczona jestem…no i pogoda taka sobie:-(
Pamiętam że pisałyście ostatnio o antykoncepcji. Ma może któraś z Was spiralę ? Musze się w końcu wybrać do gina po coś konkretnego i rozwazam też taką opcje
Bo metoda którą ostatnio stosujemy (abstynencja
) daje co prawda stuprocentową pewność;-) ale mojemu m przestała się podobać 
;-)
Pabla- fajnie masz z tym wolnym
Kaja – 2 miesiące wolnego tylko pozazdrościć
A klimat naszego morza tez uwielbiam :-):-)Mimo że teraz wiało strasznie to i tak się ciesze że mogłam po plaży pospacerować 
Kamu – najważniejsze ze z Maksem wszystko ok.
Izabelka – menu świetne same pyszności się zapowiadają :-)
Andula- to jutro chyba wczesna pobudka Was czeka
mamaBiN- oby wszystko dobrze się skończyło
Pamiętam że pisałyście ostatnio o antykoncepcji. Ma może któraś z Was spiralę ? Musze się w końcu wybrać do gina po coś konkretnego i rozwazam też taką opcje

Pabla- fajnie masz z tym wolnym

Kaja – 2 miesiące wolnego tylko pozazdrościć

Kamu – najważniejsze ze z Maksem wszystko ok.
Izabelka – menu świetne same pyszności się zapowiadają :-)
Andula- to jutro chyba wczesna pobudka Was czeka
mamaBiN- oby wszystko dobrze się skończyło
Izabelka
Oski i Wercia
no to jestem spokojna co do jedzonka
dzieki; ciekawe czy wydzie 
Mamabin tulaski, oby wszystko sie dobrze skonczylo i malenstwo wrocilo do zdrowka
maluchy spia snem sprawiedliwego, maz bawi sie na balu gimnazjalistow, chyba winko sobie zapodam, zasluzylam dzisiaj
jutro ide na zakonczenie klas 6 tych na 17-ta
chyba wbije sie w spodnice dla odmiany hehe bede wreczac Centyfikat dla "Laleczki" u nas zwyczaj jest taki,ze sie wrecza rozne certyfikaty, np papuzki-nierozlaczki, sportsmen itp ;-)
juz w lawkach jutro nie siedzimy, dzien z wychowawca jest, ja nie mam klasy to na przypinke ide i licze na szybsze zwolnienie ze sluzby
spokojnej nocy

Mamabin tulaski, oby wszystko sie dobrze skonczylo i malenstwo wrocilo do zdrowka
maluchy spia snem sprawiedliwego, maz bawi sie na balu gimnazjalistow, chyba winko sobie zapodam, zasluzylam dzisiaj

jutro ide na zakonczenie klas 6 tych na 17-ta

juz w lawkach jutro nie siedzimy, dzien z wychowawca jest, ja nie mam klasy to na przypinke ide i licze na szybsze zwolnienie ze sluzby

spokojnej nocy
survivor26
Mamy lipcowe'08
Witam się przelotnie, bo Młoda w szewskim humorze wstała i awanturuje się od 6.30
Zaraz zatkam jej dziób kaszą, to może chwila spokoju będzie... no a potem, jak się zgrzebiemy, to jedziemy do Obornik do okulisty, a nie chce mi się okrutnie:-(
Lecę, bo mi policję naślą, że dziecko maltretuję, tak wyje
Miłego dnia!

Lecę, bo mi policję naślą, że dziecko maltretuję, tak wyje

Miłego dnia!
reklama
Witam!
Wreszcie słońce i oby tak było cały dzień. Dziś ostatnia wizyta u dentysty i na razie wsio. M zrobi sobie przegląd i weźmiemy Mikusia, żeby sobie popatrzył, bo na otowrzenie paszczy nie mam co liczyć
Surv, daj znać co okulista powiedział.
Wielkie buziaki dla Natalki! Mambin trzymajcie się!
Julia, dzięki za wieści
Wreszcie słońce i oby tak było cały dzień. Dziś ostatnia wizyta u dentysty i na razie wsio. M zrobi sobie przegląd i weźmiemy Mikusia, żeby sobie popatrzył, bo na otowrzenie paszczy nie mam co liczyć

Surv, daj znać co okulista powiedział.
Wielkie buziaki dla Natalki! Mambin trzymajcie się!
Julia, dzięki za wieści