reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
Iza super menu. Biedulko masz cieszko z tymi bablami:tak:
Survi owocnej pracy, i zeby Florka sie troche na spacerkach naprawila:tak:
Pabla ale masz fajnie,pogaduchy z psiapsiolkami i relaks super:tak:
Kamu dobrze ze z maly wszystko ok:tak:
Milego woeczorku zycze:-D

sms od Mammabin:

"Niestety pani doktor pomimo ogromnego doświadczenia nie wie skąd u małej ten dodatkowy napływ do tętnicy płucnej. Jedziemy 26 czerwca do Katowic na kolejną konsultacje. Z tymi niezamkniętymi otworkami czekamy jeszcze dwa mies. Jeśli się nie zaczną zamykać to Natalke czeka operacja. Nie odzywam się ostatnio bo jakoś brak czasu i nie mam głowy do siedzenia przy kompie. Pozdrawiam serdecznie, buziaki dla cioć z bb."

ja tylko n chwilę bo kąpiel czeka
Iza takie wykwinty przy dwójce maluchów,ja pewnie połowę zamówię
Pabla super plan,ostatno z Lenką swoje przeszłaś,odpoczniesz
sorki ale zmykam bo mi zaśnie z brudnym tyłkiem

Kurcze MamBiN trzymajcie się cieplutko!zdrówka dla naszego słodkiego kurcacka!oby wszystko się wyjaśniło i operacja nie była potrzebna!trzymam kciuki!

Mała w końcu padła:-) Dzień jakoś leniwie mi zleciał nic konkretnego nie zrobiłam a zmęczona jestem…no i pogoda taka sobie:-(
Pamiętam że pisałyście ostatnio o antykoncepcji. Ma może któraś z Was spiralę ? Musze się w końcu wybrać do gina po coś konkretnego i rozwazam też taką opcje:tak: Bo metoda którą ostatnio stosujemy (abstynencja:zawstydzona/y:) daje co prawda stuprocentową pewność;-) ale mojemu m przestała się podobać :-p:-p;-):-D

Pabla- fajnie masz z tym wolnym :tak:
Kaja – 2 miesiące wolnego tylko pozazdrościć :tak:A klimat naszego morza tez uwielbiam :-):-)Mimo że teraz wiało strasznie to i tak się ciesze że mogłam po plaży pospacerować :tak:
Kamu – najważniejsze ze z Maksem wszystko ok.
Izabelka – menu świetne same pyszności się zapowiadają :-)
Andula- to jutro chyba wczesna pobudka Was czeka
mamaBiN- oby wszystko dobrze się skończyło

no to jestem spokojna co do jedzonka :tak: dzieki; ciekawe czy wydzie :-p

Mamabin tulaski, oby wszystko sie dobrze skonczylo i malenstwo wrocilo do zdrowka
maluchy spia snem sprawiedliwego, maz bawi sie na balu gimnazjalistow, chyba winko sobie zapodam, zasluzylam dzisiaj :happy2:
jutro ide na zakonczenie klas 6 tych na 17-ta :tak: chyba wbije sie w spodnice dla odmiany hehe bede wreczac Centyfikat dla "Laleczki" u nas zwyczaj jest taki,ze sie wrecza rozne certyfikaty, np papuzki-nierozlaczki, sportsmen itp ;-)
juz w lawkach jutro nie siedzimy, dzien z wychowawca jest, ja nie mam klasy to na przypinke ide i licze na szybsze zwolnienie ze sluzby :-p

spokojnej nocy

Witam się przelotnie, bo Młoda w szewskim humorze wstała i awanturuje się od 6.30:baffled: Zaraz zatkam jej dziób kaszą, to może chwila spokoju będzie... no a potem, jak się zgrzebiemy, to jedziemy do Obornik do okulisty, a nie chce mi się okrutnie:-(

Lecę, bo mi policję naślą, że dziecko maltretuję, tak wyje:-p

Miłego dnia!

reklama
Witam!
Wreszcie słońce i oby tak było cały dzień. Dziś ostatnia wizyta u dentysty i na razie wsio. M zrobi sobie przegląd i weźmiemy Mikusia, żeby sobie popatrzył, bo na otowrzenie paszczy nie mam co liczyć:baffled:

Surv, daj znać co okulista powiedział.
Wielkie buziaki dla Natalki! Mambin trzymajcie się!
Julia, dzięki za wieści:tak:

Do góry