reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

U nas dzień smętno-nudny, ja doła łapię, jak to pracoholik, gdy ma wolne, Młoda w miarę ok po nocnych harcach, nawet dość zadowolona, że matka ma w końcu dla niej czas, aczkolwiek parę razy w ciągu dnia próbowała puścić testowego focha:-p R siedzi na nadgodzinach do 22, jutro na cały dzień chyba jedzie kolejny raz obfotografować naszą 'wiejską posiadłość' na sprzedaż...lada moment będę szukać kogoś, kto tę ruinę za dopłatą weźmie....

A ja dziś, oprócz bigosu na obiad i błyskawicznego spaceru nie zrobiłam kompletnie nic... i nawet mi się nie chce wyrzutów sumienia mieć tego powodu:-D Zaraz kolacja, mała do wanny i czekamy w napięciu na kolejny koszmar z ulicy wiązowej przed zaśnięciem:-p:-p

Zajrzę do Was jeszcze potem, jeśliby jakimś cudem omen dzidziusia chwilowo opuścił...a na wszelki wypadek, miłego wieczoru:tak:

reklama
Moje jeszcze dokazują ale coś Miki wspomina o spaniu ;-) Mam nadzieję, że szybko "odpadną" i będzie wolny wieczór. Żeby tylko jutrzejsza pobudka wypadła w okolicach 8 (bo na późniejszą porę nie mam nawet co liczyć)

jestem i ja
małe śpi - tatuś ululał bo dziś tata najlepszy na świecie:-), mama jest beeee:zawstydzona/y::-( bo wciskała palce na siłe do buzi i wyciągała śmieci, na które tak długo polował:eek:
normalnie charakterny syn rośnie (po tatusiu;-))
wczoraj mi dupnął kręgosłup i sił nie miałam siedzieć - co za ból, nikomu nie życzę
już myślałam, że to dysk czy cuś ale chyba jednak mięsień bo dzis po czarach marach (gorąca kąpiel, masaż i ketonal żel) lepiej
my po szczepieniach na pneumo - sam tatuś pojechał z synem bo mama połamana leżała, ale dzielne chłopaki dali radę;-)

post jutro sobota i podłoga w sypialni będzie:-)

surv no to Florcia dała czadu, u nas też czasem bunt dwulatka i w szoku jestem, że to już:shocked2:

Mondzi współczuję zimna, obyście zdrowi byli

Tosika lecę na foty:-):-)

oj nie wiem co jeszcze miałam pisać
na pewno dobrej nocki:-)

melduję się na chwilunię ponieważ muszę lecieć, bo dzisiaj mamy urodziny centrum handlowego i w związku z tym jest otwarte do 24tej ale to pryszcz, bo jak zobaczylam w kamerach co sie dzieje w sklepach to postawiłam wszystkich do pionu (łącznie z sobą:-p:-p) i jak tu powiedzieć kolokwialnie- zadzieram kiecę i lecę:rofl2:
Surv trzymam kciukasy za nockę:tak:
wpadnę jeszcze wieczorkiem i wrzucę fotki (bo już mam zrobione ale nie obrobione:-p nie nie nie będę sobie retuszu strzelać, bo przy Was mogę być naturalna:-D:-D:-D ale muszę pomniejszyć;-)) no i jako etetowa czarownica bb rzucę czary a co by Reni bóle odegnać w p*** (to akurat slownictwo nie należy do typowo wiedźmowych, ale ja taka czarownica blokersowa jestem:cool2:)

Witam wieczorkiem. Czytalam Was wczesniej ale nie milam czasu odpisac. Mala wykapana najedzona, miala spac ale jeszcze chyba glodna bo lozeczko gryzie:eek:Masakra cale lozeczko obgryzione, a potem drewnem pluje:wściekła/y:
Survi ale mala Wam dala pokaz:szok:Mam nadzieje ze to jednorazowy wybryk:tak:
Post no to od niedzieli we wlasnej sypialni super:tak:
Kasia ja tez sie ciesze ze dzis piatek bo mam wolne,ale za to w niedziele na dniowke:-(Ale jak to sie mowi"Trezbo bylo sie uczyc a nie w szkole kamieniami rzucac":-D
Magdzik ale zalatana jestes:tak:Ja tez musze G kupic nowa kurtke bo chodzi juz kilka lat w jednej:eek:Ale oczywiscie on twierdzi ze jeszcze ten rok ponosi:sorry:
Mondzi mala ma taki dziwny katar bo w nocy nie ma, jak siebudzi rano to ma sucho pod nosem, a zacznie chodzic to jej cieknie taki przezroczysty. A na spacery chodzilysmy ale na krodsze:tak:Jak tam jazda z m?
Madzia jak dzien bez Macka?Upolowalas cos? U nas dzis tez przeceny ale ja juz nie szlam bo kasa pomalu sie konczy a 25 na urodziny do siostry idziemy a 31 tesciowka ma urodziny i tak kasy pojdzie sporo:tak:
Wczoraj zapomialam Wam napisac bylismy na wiekszych zakupach w Kauflandzie a tam juz prawie swieta ozdoby choinkowe itp:szok::szok::szok:

Kasiu De, czy mogłabyś mi życzyć wygrania w Totka? Bo ja życzyłaś, żeby sobotnia noc była lepsza od poprzedniej, to podziałało:-) Młoda poszła grzecznie spać bez jednego jęknięcia i śpi cięgiem do teraz bez żadnej pobudki w nocy:szok: Fantastyczna sprawa takie całonocne spanie, człowiek się niemal czuje, jakby dziecka nie miał:-D

Dorka, świetne powiedzenie o tym nieuczeniu się:-) Ale Ty to zdecydowanie za inteligentna jesteś, żeby się do Ciebie stosowało:-p Ja tam o swoim mężu, który pracuje fizycznie, mawiam, że w ten sposób protestuje przeciwko konsumpcjonizmowi i kapitalistom:-p:-D

Renia, a może by tak do lekarza? Bo z kręgosłupem lepiej sprawdzić, żeby czegoś nei zaniedbać trwale:tak:

My dziś znowu same cały dzień siedzimy, R właśnie w pracy skręca skrzynię na sklepowe zapasy...podobno wyszła gigantyczna...chyba będziemy musieli z łóżka zrezygnować, żeby się pomieścić:-p No a potem jedzie odgruzowywać 'posiadłość'. Pogoda oczywiście do bani, więc ani chybi przyjdzie kolejny dzień bawić się do upadłego w kółko graniaste i rysowanie po podłodze;-)

Miłego dnia mimo aury!

Już napisał jednego posta długiego, po czym mój syn mi go skasował, potem się odezwę jak będę miała chwilkę, teraz do pracy muszę się zacząć szykować, a teście zaraz do młodego przyjeżdżają.
Miłego dnia

witajcie moje mile:-)

Kamu oj jak ja się wkurzam, jak mi się post skasuje:wściekła/y: tylko, że z reguły to ja sama sobie kasuje:zawstydzona/y:
Surv zazdroszczę takiego przespania nocki, bo ja ledwo żywa:cool: mała najpierw swtala o 1szej na kszkę (czyli norma;-)) a później wyspana o 5tej (czyli anomalia:confused2:) i ogólnie dalej bryka po mieszkaniu jak młody bóg:crazy: a ja jakbym na haju była..za nią:sorry:
kurcze wiecie co nie mogę wejść na image shack :no: wczoraj w nocy kombinowałam, kombinowałam i d*** blada:no: ale się wkleilam starym sposobem;-)
a muszę się pochwalić, ze wczoraj przy tych urodzinach byly wszędzie rabaty i zakupiłam sobie w nocy kozaczki na spacerki (takie z 10 cm szpilą:rofl2:) za 139 zł :-) i narzutę na łóżko:-)

Witam!
Surv, to szósteczki w totka życzę:tak:
Liczyłam na późniejsza pobudkę w wolną sobotę, a tu ... matka wstawać przed 6:eek: Tym sposobem odkurzone, drugie pranie się kończy, kurze starte i za chwilę robię najazd na łazienkę. I o dziwo dzieci nie przeszkadzają:shocked2:
Tosika:-D:-D:-DSzpile na spacerki:-D:-D:-D
Renia, zdrówka!

reklama
Witam, my tez szybciej pobudka mala wstala przed 8. A ostatnio wstawala przed 10. Ale ja pospalam jeszcze do 9.
Survi dzieki. Dzis mi sie snilas tzn. Twoj R jak latal za Flo a Ty siedzialas z jakimis kobietami, mignela mi tez Laura.To byl pokaz jakiegos filmu,a ja bylam sama:-) Super ze Flo tak ladnie spala:tak:
Kasia no coz dzieci zawsze wieda kiedy dluzej pospac;-)Ale masz posprzatana chalupke.A mnie to dopiero czeka.
Tosika super szpile na spacerki. Ja to uwielbiam plaskie buty:tak:
Kamu milej pracy, oby szybko do 14 zlecialo:tak:
Renia szybko do lekarza. Minie czesto kregoslup boli. powinnam isc do lekarza ale jakos nie mam czsu:zawstydzona/y:
Wlasnie skonczylam pieczenie gofrow. Sebe nie obudzil jeszcze zapach:laugh2: Zaraz ide ogarnac chalupke i wyjezdzamy na wies, do G brata tesciow.. U nas o 8 bylo -4 stopnie:tak:Milej soboty zycze.

Do góry