Julia mieszkanko super,nawet bardziej podoba mi się niż nasze tylko zwróć uwagę,na strony świata.Powodzenia z kredytem!!!!
Post oj masz kaskadera.Ale przynajmniej może on nie będzie grzecznie całymi dniami siedział i książeczki oglądał,tudziez zabawiał się garnuszkiem na klocuszek i może zrozumiesz wtedy nas-tzn te ,których dzieci nie są tak ułożone jak Ika
;-)
Jeden aniłeczek starczy hehe
Nie no Post ja żartuję,oczywiście życzę ci grzeczniutkich dzieci,ale zapowiada się,że Cinek będzie jednak całkiem inny niż siostra
Post oj masz kaskadera.Ale przynajmniej może on nie będzie grzecznie całymi dniami siedział i książeczki oglądał,tudziez zabawiał się garnuszkiem na klocuszek i może zrozumiesz wtedy nas-tzn te ,których dzieci nie są tak ułożone jak Ika
;-)
Jeden aniłeczek starczy hehe
Nie no Post ja żartuję,oczywiście życzę ci grzeczniutkich dzieci,ale zapowiada się,że Cinek będzie jednak całkiem inny niż siostra

wobec tego mam sama obawy jeśli chodzi o drugie dziecko bo jak będzie bardziej wymagające od Antka to nie wiem czy ogarnę towarzystwo:-)
jejku jak mi ta jazda sprawiła przyjemność, a jak z M jadę to nic nie umiem i zapominam o wszystkim
nagadałam Mu dzisiaj i z ciężkimi bólami dał mi samochód, jutro znowu wyjeżdżam bo jedziemy na kontrolę do lekarza - M chciał brać wolne żeby nas zawieść żebym tylko ja nie kierowała, ale chyba zdałam dzisiejszy egzamin (bo nawet nieźle zaparkowałam w wyznaczonym przez Egzaminatora miejscu), więc jutro też dostanę samochód