Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

do bani te święta. Wracajcie wszyscy szybko do zdrowia! Dobrze,ze Maksiu juz się lepiej czuje,a ty się też kuruj żebyć mogła z nim być. U was dzieci mogą po oddziale biegać? my nie mogliśmy się zbytnio nigdzie poza pokój ruszać,żeby się nie pozarażać,ale już we dwójkę nie mogliśmy w tej klitce wysiedzieć.
Na przeciw trójka maluchów ok.rocznych bo juz w łóżeczkach stały i też non stop płacz,padały ,zasypiały,budziły się i znów płacz:-( żal takich dzieci strasznie:-(
wszystko będzie dobrze kochane!!!
mała oprocz kataru i kaszlu, dostała temeperaturki i starsznie charczy
dzwoniłam do naszej dr i dopiero jutro nas przyjmie, bo dzisiaj ma dyżur ale kazala nam robić inhalacje - Kamu my mamy w naszym nebulizatorze oprócz tej maski, też taką nakładkę, którą się podtyka do buzi i nasza mala tylko w ten sposob akceptuje inhalacje
do tego kazała dawać syropki, które wczesniej wypisała (tzn. przy poprzedniej chorobie)
jesiu jak serce ściska jak słyszę jak mała kaszle albo harcze:-( i do tego od paru dni jest tylko mama i nikt więcej:-(
mały miał chyba pierwszy raz w życiu prawdziwego śmingusa;-) od razu mi sie przypomniały stare dobre czasy, jak się ganialiśmy widrami z wodą

mlody dwa razy mokrusieńki przyszedl do domu
bałam sie a co by się mi nie pochorował, bo w czwartek ma test gimnazjalny!! Dziewczyny będzie trzymać kciuki, oki? :-)
trzymajcie się Kochane
miałam lekką śrubkę, ale było super
Mały spał z Dziadkiem i był zachwycony a to, że mnie obudził po 5 godzinach snu to już drobny szczegół
wczoraj miałam taką dętkę, że hej
dzisiaj i do końca tyg jestem sama z Małym bo M ma popołudniową zmianę - bardzo mnie to cieszy i błogosławie dzień w którym wynaleźli zmianowość w pracy
lecę poczytać dalej bo mam trochę zaległości
miłego popołudnia:-)