reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Tylko się witam i melduję ,że żyję. W pracy co raz lepiej,ale brak czasu na wszytko. Po pracy na działce i zwlekamy się po 21
Surv a ten dom co ci dałam namiar widziałaś?
Maciuś wszystkiego NAJ
My tez w sobotę impra

reklama
Jestem
dzisiaj po zakupach na wyprzedażach ....oczywiscie że nie dla siebie tylko dla dzieci:-):-D:-D, potem spotkanie z koleżanką i do domku, machnęłam własnie kolejną partię kartek to jutro pójdzie przy okazji Kic
Kic...no to ja Ci powiem że mi też szybko przy drugim szło, ale ja od wejścia odrazu krzyczałam że chcę znieczulenie i zdążyli (aczkolwiek anesteziolog powiedział że mam dużo tłuszczu i nie wie czy sie przebije:-D:-D:-D taki taktowny Pan, no ale w d...to miałam akurat wtedy), no i młody w całkowitym znieczuleniu urodzony:-D, w stylu, a skurcz pani ma???? pani sprawdzi, ooo ma pani to teraz proszę przeć:-D:-D, to taka nagroda za tyle parcia z młodą:tak::tak::tak:
czego i Tobie życzę
ooo widzę że same imprezy się szykują, my dopiero za 2 tygodnie robimy jak dzieciaki wrócą w wakacji:tak:
oj padam na twarz,
idę się do małżonka przytulić:tak:
Tosika halloo, Pani napisze chociaż 2 zdania cobyśmy sie nie martwiły

Melduję się z rana, dziś nocka ok, późnym wieczorem znowu jakieś bóle miałam, ale to chyba reakcja na cały dzień chodzenia :) później już spoko:)

Post lejesz miód na moje serce:tak:ja też się z Kubą strasznie męczyłam, właśnie na partych, mały się zablokował w kanale i za nic w świecie nie chciał się ruszyć:sorry2:jak usłyszałam że przygotowują sale do cc to w ogóle już byłam blada, lekarze mi go wycisnęli i dziękowałam im za to całym sercem:tak::-p:happy2:mam nadzieję że teraz szybciej i łatwiej pójdzie, boję się okropnie:zawstydzona/y:
Kamu widzę że totalnie zapracowana jesteś:happy2:ale to chyba lepiej niż siedzieć i nic nie robić:happy2:

U nas ładnie słonko świeci, zaraz idę po jakieś bułeczki, bo nie mam ochoty na chleb tylko na bułkę z dżemem:-ppotem znowu do laboratorium bo jeszcze jakiegoś badania do znieczulenia brakuje:dry:no a potem na plac zabaw:happy2:
miłego dnia!

Madziu jakie cuda potrafizsz robic, sliczne torciki!!!
u mnie w miarę, sprzątamy i wykańczamy mieszkanko; mąż odstawil autko do mechanika; idziemy na grilado tesciow; mąż mi zrobil niespodzianke i zaprosil do Paryża; niegdy nie bylam za granica, cena mnie powaliła, wiec zaproponowalam,zeby jechac samemu i zobaczyc co by sie chcialo; bylyscie tam? moze macie namiary na tanie noclegi?

Kic, dasz radę :), smacznego,....znalazłam brakujący szczegół i na szczęście synu nie zniszczył więc dzisiaj wysyłam:-):tak:, musze Ci powiedzieć że młoda mi pomagała w szydełkowaniu bardzo pilnie, musze zgrać fotki z telefonu to Ci wkleję.:-)
Izabelka, ja byłam ale to było jakies 11 lat temu:-D, pojechałysmy z koleżanką z Amsterdamu bez żadnego noclegu, zajechałyśmy w nocy i znalazłyśmy bez problemu nocleg bo pełno ludzi na dworcu stało i zgarnialo do hoteli, no ale warto poszukac na necie napewno:tak:, a zwiedzania macie że ho ho, mymy łaziły 2 bite dni od 8 do 23 nieustannie:-), polecam:tak:
no nic, wracam pognębić klientów:-)
do wieczorka

Iza, sprawdźcie na hostelseurope.com - korzystałam wielokrotnie przy rezerwacjach w różnych krajach i zawsze byłam zadowolona.

Ja tylko przelotem sprawdzić, czy Kic rodzi, ale widzę, że nie:-p I chciałam tylko powiedzieć, że w Najwspanialszym Mieście w Galaktyce, to znieczulenia są oferowane tylko przez jeden szpital i to dopiero od 3 miesięcy, więc naprawdę nie macie co narzekać:-p Inna sprawa, że nie boli chyba tylko przy pełnej narkozie, ja tam cesarkę dość porządnie czułam:sorry2:

Zmykam, bo 2 torty rozgrzebane, 3 zlecenia takoż, o mnie nie wspominając...

Surv..eee nie boli nic a nic, ja miałam bóle parte i pani połozna musiaała dotykając mi brzuch mówić kiedy sa bo nic nie czułam:tak::-D:-D
No i ja bardzo prosze zrobić fotke tortów :) , ja musze dzisiaj biszkopcik upiec a jutro wieczorem/ w nocy jak wrócę z integracji knajpowej:-) to musże to poskładać razem, no i własnie sobie uświadomiłam że musze jeszcze lukier zrobić :szok:, pracowity wieczór przede mną więc:-)

D blada...jeden tort zrobiony, a jakiś diabeł zaczarował aparaty...3 wzięłam po kolei i żaden nie działa...magia jakaś...zdjęcia będą więc dopiero jak panie w żłobku zrobią:/ może choć ten domowy R zrobi jak wróci i wyciągnie swojego wielkiego Olympusa:-p Idę dalej wałkować lukier...to jakaś masakra jest, żeby to rozwałkować trzeba mieć siłę w rękach jak ciężarowiec...za rok zamawiam torty u Madzi i tyle:-)

Surv ja takiego zdania jak Post:tak:ulga przy znieczuleniu była dla mnie ogromna!dlatego teraz na samą myśl że szpitale odmawiają tego specyfiku trafia mnie szlag:wściekła/y:widzę produkcja tortów zaczęta na całego:-p
Post no już się nie mogę doczekać:tak::-)pokazuj co dzieciakom kupiłaś:tak:
Izabelka niestety w Paryżu nie byłam, ale ponoć to jedno z najdroższych turystycznych miast:dry:

Kuba jeszcze śpi, w końcu po klapsie w d** zasnął po 14:zawstydzona/y:już miałam dosyć, oczywiście i ja się poryczałam ale już sił brak na walkę z silniejszym 3 latkiem:-(teraz grzeję obiadek, zjemy i idziemy gdzieś na huśtawki :)

reklama
witam witam
ale tortowo -dzis zakupiłam lukier iiiii w piątek słodka praca czeka:-)
motywem przewodnim straż ogniowa:tak:

jutro do fryzjera z juniorem
specjalnie do krakowa jedziemy wiec jak zrobi afere i sie nie da obciąć to ja zgolę się na zero:baffled:
Izabelka Paris drogi:-) ale jak mąż bierze to romantycznie:tak:
Kic ja sprawdzam czy jesteś:-)

oki robię rząd
jeszcze klawiatura się zacina - przez okno wywalić badziew to mało
muszę odnaleźć d..... i kopnąć gnojstwo
(surv gdzie to się szuka:-):-D?)

miłego

Do góry