• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2008

Kic jak dobrze,że macie ten zabieg już za sobą.
Surv daj znać jak dojechaliście, pogoda beznadziejna, nawet po mieście się źle jeździ, a ja dziś będę wracać od mojego kuzyna autem,bo D chce po drinkować .
Haszi, och Ci lekarze to wymęczyli biedną dziewczynę.
Tosika jak D zostaje z Maksem sam w domu to też jest taki sajgon ,że coś strasznego. Co do torebek to tylko internet, sklepu stacjonarnego w Cz-wie nie chcę. Internet mi pasuje, kasa zadowalająca, prace ustalam sobie jak chcę, czas mam dla Maksa, same plusy:-)
Sylcia,ale mi smaka narobiłaś, uwielbiam pierogi

reklama
Kic super, że juz po wszystkim
odważne z Was dziewczyny:tak:

Kamu super, ze dajesz radę z biznesem
no ta ruda włoska strasznie mnie się podoba;-)

Surv jak wasze dojazdy?

Sylcia pierogi wyglądaja przesmacznie - mniam

moje małe u dziadka bo kuzyn przyjechał
lepiej niech matka nie patrzy na wygłupy, bo dzis cierpliwości mi brak
jestem totalnie niedospana i liczę, że tej nocy nadrobię:-)
małe w brzuchu skacze i kopie jak piłkarz rasowy:baffled:
tatuś się rajduje:-)

idę bo właśnie moje przyszło
kąpać, syropki (mamy uczulenie po antybiotyku:szok: więc dziś miałam wielkie oczy co to?)

dobrej nocki

Kicrym super,że jesteście całe i zdrowe ;-)Buziak dla Liwci na 7.m-c
Survivor mam nadzieję,żeście się tam nie zakopali.
Renia oby uczulenie zeszło,ale dalej bierzecie ten antybiotyk?

Dziecki śpią, stary na pępkowym, w tv nic ciekawego. Jedyna atrakcja to awanturujący się sąsiad:baffled: Mam nadzieję,ze da zasnąć.
Spokojnej i przespanej nocki życzę.

Ostatnia edycja:
A ja spać nie moge
Normalnie oszaleję. Kotka znowu ma chcice, syn starszy jakos niespokojnie śpi, młodszy kopie - high life

Madziu wlasnie na sam koniec podawania antybiotyku go wysypalo. Miał dostać ostatnia dawkę ale odpuscilam. Dzwonilam do naszej dr bo spanikowalam. Daje zyrtek i wapno. Zobaczymy co bedzie.

Surv i dojechaliscie?

Chyba poszperam na allu

Witam:)
Madzia, Pabla dziękujemy za pamięć i buziaczki:) :*
Renia oj współczuję bezzsenności, to Ci się chłopaki rozszalały;-)
Surv o jak łopatka do cebulek była potrzebna?:-p:-Dchyba nie bo u nas już po śniegu praktycznie nie ma śladu:cool2:
Kamu super że wstrzeliłaś się w dobry towar i biznes "idzie" tak jak tego chcesz:tak:co do mieszkania jak urzęduje 2 połówka to u nas podobnie:cool2::dry:
Sylcia mmmmm uwielbiam ruskie:) mi takie piękne nie wyszły ostatnio no ale może następnym razem:-p
Haszi gratki dla świeżo upieczonej mamusi:tak:

No więc zabieg wczoraj był błyskawicznie!całkiem inaczej niż sobie wyobrażałam, nie potrzebnie się nakręcałam:-pzabieg trwał jakieś 8minut od momentu zabrania mi młodej do przyniesienia jej już obudzonej bez żadnych wenflonów, rurek i innych przerażających sprzętów:tak:wszyscy dookoła mili i życzliwi począwszy od mojego dr po pielęgniarki:tak:mała po narkozie nie wymiotowała, zjadła 240ml mm z kaszką, usiadła w łóżeczku i rozsyłała uśmiechy:tak:dobrze, że już po ale nie było tak źle:)

no to lecę do moich rannych marudek:)

noż skasowałam sobie posta:wściekła/y: Potem w takim razie napiszę dokladnie co i jak, ale w sumie bezproblemowo, nie licząc otrzymanego w bonusie przeziębienia: dom kupiony, drogi przejezdne, przeprowadzka za 2 tygodnie:tak:

Kic, super, że tak gładko poszło z zabiegiem!

reszta potem, idę ogarnąc robotę, bo R z małą do dziadków na weekend wybyli, wiec musze się zmobilizować do zarabiania na kafelki;-)

Witam,
Kic dobrze ze juz po wszystkim:tak: Wszystkiego dobrego dla Liwki z okazji 7miesiaca:tak:
Survi super ze wszystko zalatwione:tak:To masz spokojny wekeend:tak:
Sylcia pierogi smakowicie wygladaja:tak:
Renia no to nieciekawie z tym uczuleniem:no:
Madzia i jak zasnelas? Faktycznie wczoraj nic ciekawego nie bylo,ja po 21 zasnelam przed telewizorem:-D
Bylismy jedak z Misia u lekarza wczoraj, nie u naszej p. doktor:-( Ta inna lekarka stwierdzila ze to napewno nie szkrlatyna:tak: Mam nadzieje ze ma racje(jakos nie ufam innym lekarza:sorry:).Dzis jedziemy do znajomych na ostatki, jedzie z nami siostra G z mezem:tak: My mamy zostac na noc a siostre G mam odwiesc do domu:eek:
Milej soboty

Surv to rewelacja,że wszystko tak sprawnie poszło.
Kic ,dobrze,że macie do za sobą i Liwcia była taka dzielna:-)
Dorka,oby to faktycznie nie była ta szkarlatyna, ta choroba brzmi jakoś tak groźnie
Renia jak byś miała ochotę na torbę daj znać;-)
A nie myśleliście o sterylizacji kotki, nasza jak miała ruje to był jakiś koszmar, po ścianach chodziła,a po sterylizacji już było ok, ona ma już 7 lat.
My wczoraj byliśmy u mojego kuzyna a dziś D mnie ciągnie do znajomych , strasznie mi się nie chce iść

Survivor no to oficjalnie gratuluję nowym posiadaczom ziemskim ;-)
Kicrym super,ze to tak sprawnie i bezproblemowo poszlo:tak:
Renia faktycznie nie daja ci chlopaki pospac:sorry: cos ciekawego znalazlas na allu? Ja to jestem zajarana strasznie,bo w koncu pierwszy raz cos na allu sprzedalam i calkiem niezle na tych swoich aukcjach wyszlam,bedzie na ciuszki dla Majuski:-)
Dorka idz idz,korzystaj z imprez poki mozesz ;-)
Post mam prosbe o przepis na lukier,wiem ze robilas z marshmallows i chyba normalny.Poratuj!

Ja dzisiaj sama,bo K z ojcem w terenie.Majkę polozylam,sama zaległam z Mackiem a po chwili juz gadanie z lozeczka.No wiec sobie inke zrobilam i bede jesc paczki ziemniaczane od tesciowej, a Majka ostro monolog z ptaszkami na macie prowadzi :-)

reklama
Witam Witam
słoenczeko przyświeca, szkoda że nie swieciło wcześniej bo nam się na spacer nie chciało iść
Surv...to sukces pełen :) gratulacje.
Renia...ale masz energicznego zbója w brzuszku, zdrówka dla młodego.
Kic...fajnie że już po....7 miesięcy:szok::szok::szok: przecież dopiero co rodziłaś:cool2:
Madzia...to zależy na co Ci lukier potrzebny. Jeśli na tort i lepienie to polecam z pianek, przepis masz Tu
Jak na polukrowanie ciastek to mieszasz cukier puder z gorącą wodą tak na konsystencję śmietany mniej więcej.
a jak potrzebujesz rysować szlaczki i zrobić to polecam lukier z białek
Pierniczki 2009 - dekoracja lukrem

ja dzisiaj szyję, zakupiłam kołdrę wczoraj i szyję poszewke z zakupionych kiedyś przez mamę w lumpexie poszew, hmm jakoś wyszło.
Surv...ja sie zapiszę chyba do Ciebie na szkolenie, obszywałaś dziurki może na tej maszynie??? , w czwartek dziarsko chcialam spróbować i d...blada, mam taką stopkę do automatycznego obszywania i materiał mi się wciągnął do maszyny, dziura jest maszyna szyła w jednym miejscu bo materiał sie nie przesuwał...hhhhh próbowałam na cienkim materiale i pewnie coś źle robię bo też nic... mam jeszcze stopkę do ręcznego obszywania to ją jeszcze spróbuję, no ale ciśnienie mi skoczyło , szczęście ze próbowałam na skrawku materiału a nie na uszytej sukience:szok:
no nic póki co poszwa jest i muszę jeszcze uszyć poszewki na poduszki, oby materiału wystarczyło bo jak nie to będziem kombinować :)
no nic, idę zmierzyć poduszki :) bo mamy takie prostokątne gryczane i szyć trza, dobrze że nie szyję na guziki :):):)
odezwę się pewnie wieczorkiem

ps...czy u Was też taka chlapa, wczoraj niechybnie na miasto się wybrałam na zakupy, a tu deszc, chlapa i mnie jeszcze palant ztrąbił,,,,,,m podsumował że powinnam go też strąbić bo jakby był wypadek to jego wina ewidentna :)... no ale ja nie lubię trąbić, co najwyżej słownie o nim parę słów powiem :):):):-):-):-):-):-):-):-), bo ja to taka grzeczna jestem i dobro płynnego ruchu przedkładam na własne :):):) a nie wpier..... jak inni :):)
to paaaa
miłej soboty

aaa jeszcze Wam napiszę że byłam w Zarze i zakupiłam bluzek za 9 zeta, jakoś zapomniałam o tym sklepie w wyprzedażowy czas i trafiłam na sam koniec.
oczywiście bluzki dla dzieci, w tym jedna z nowej kolekcji dla młodego, bluza skejtowca....joł

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry