Witam Witam
słoenczeko przyświeca, szkoda że nie swieciło wcześniej bo nam się na spacer nie chciało iść
Surv...to sukces pełen

gratulacje.
Renia...ale masz energicznego zbója w brzuszku, zdrówka dla młodego.
Kic...fajnie że już po....7 miesięcy

przecież dopiero co rodziłaś
Madzia...to zależy na co Ci lukier potrzebny. Jeśli na tort i lepienie to polecam z pianek, przepis masz
Tu
Jak na polukrowanie ciastek to mieszasz cukier puder z gorącą wodą tak na konsystencję śmietany mniej więcej.
a jak potrzebujesz rysować szlaczki i zrobić to polecam lukier z białek
Pierniczki 2009 - dekoracja lukrem
ja dzisiaj szyję, zakupiłam kołdrę wczoraj i szyję poszewke z zakupionych kiedyś przez mamę w lumpexie poszew, hmm jakoś wyszło.
Surv...ja sie zapiszę chyba do Ciebie na szkolenie, obszywałaś dziurki może na tej maszynie??? , w czwartek dziarsko chcialam spróbować i d...blada, mam taką stopkę do automatycznego obszywania i materiał mi się wciągnął do maszyny, dziura jest maszyna szyła w jednym miejscu bo materiał sie nie przesuwał...hhhhh próbowałam na cienkim materiale i pewnie coś źle robię bo też nic... mam jeszcze stopkę do ręcznego obszywania to ją jeszcze spróbuję, no ale ciśnienie mi skoczyło , szczęście ze próbowałam na skrawku materiału a nie na uszytej sukience

no nic póki co poszwa jest i muszę jeszcze uszyć poszewki na poduszki, oby materiału wystarczyło bo jak nie to będziem kombinować

no nic, idę zmierzyć poduszki

bo mamy takie prostokątne gryczane i szyć trza, dobrze że nie szyję na guziki

odezwę się pewnie wieczorkiem
ps...czy u Was też taka chlapa, wczoraj niechybnie na miasto się wybrałam na zakupy, a tu deszc, chlapa i mnie jeszcze palant ztrąbił,,,,,,m podsumował że powinnam go też strąbić bo jakby był wypadek to jego wina ewidentna

... no ale ja nie lubię trąbić, co najwyżej słownie o nim parę słów powiem

:-):-):-):-):-):-):-), bo ja to taka grzeczna jestem i dobro płynnego ruchu przedkładam na własne

a nie wpier..... jak inni

to paaaa
miłej soboty
aaa jeszcze Wam napiszę że byłam w Zarze i zakupiłam bluzek za 9 zeta, jakoś zapomniałam o tym sklepie w wyprzedażowy czas i trafiłam na sam koniec.
oczywiście bluzki dla dzieci, w tym jedna z nowej kolekcji dla młodego, bluza skejtowca....joł