survivor26
Mamy lipcowe'08
U nas równe 20 stopni....bym na piechotę do Chmielna pognała grządki szykować, tak mnie nosi
Na razie pognał jednak tylko R, przytarłszy na wyjeździe z warsztatu błotnik...to auto chyba chce nam coś powiedzieć, że tak daje czadu akurat teraz...wsi nie lubi cy cuś?
Dorka, z tego co piszesz o Sebie, to jest mądry, fajny chłopak tylko w wieku głupim. To jak w domu Ci pomaga, to że z dziewczynami się przyjaźni wskazuje na łagodny charakter i może właśnie dlatego 'musi' się przed rówieśnikami wykazać, robiąc głupstwa, żeby go za ciapę nie uznali...co do nauki to cóż...ja nienawidzilam się uczyć, w liceum z ledwością z klasy do klasy przechodzilam, może wielkiej kariery nie zrobilam, ale chyba nieźle jednak skończylam, wbrew prorokowaniu nauczycieli
No i jest nadzieja, ze po gimnazjum przejdą mu zapędy łobuzerskie, bo w liceum to już prawie dorosłe dzieciaki są;-)
Nic idę się walnąć trochę, dziś jeszcze popakowałam....nie żeby coś widać było, ale kolejne 5 pudeł pojechało, a kręgosłup twierdzi, że się wściekle napracował
Na razie pognał jednak tylko R, przytarłszy na wyjeździe z warsztatu błotnik...to auto chyba chce nam coś powiedzieć, że tak daje czadu akurat teraz...wsi nie lubi cy cuś?
Dorka, z tego co piszesz o Sebie, to jest mądry, fajny chłopak tylko w wieku głupim. To jak w domu Ci pomaga, to że z dziewczynami się przyjaźni wskazuje na łagodny charakter i może właśnie dlatego 'musi' się przed rówieśnikami wykazać, robiąc głupstwa, żeby go za ciapę nie uznali...co do nauki to cóż...ja nienawidzilam się uczyć, w liceum z ledwością z klasy do klasy przechodzilam, może wielkiej kariery nie zrobilam, ale chyba nieźle jednak skończylam, wbrew prorokowaniu nauczycieli
No i jest nadzieja, ze po gimnazjum przejdą mu zapędy łobuzerskie, bo w liceum to już prawie dorosłe dzieciaki są;-)Nic idę się walnąć trochę, dziś jeszcze popakowałam....nie żeby coś widać było, ale kolejne 5 pudeł pojechało, a kręgosłup twierdzi, że się wściekle napracował

Pojde tylko na 4 godziny,ale w miedzyczasie okienko 3-godzinne,durnowaty ten plan mam