Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
żeby poczuła się mniej ważna; ciężko będzie; ale jestem dobrej myśli; mamy pożyczyć transporter, żeby nie wiązać jej w domu, tylko ma tam mieć azyl, aby nam domu nie demolowała; się zobaczy ;-)

Powodzenia! I informuj o postępach. Moja sucz jeszcze nadal w cieczce a na dodatek rozsypali trutki na lisy i do połowy października nie powinno się puszczać psów bez kagańca na tereny leśne i łąki:-(
Ksiądz lekko zakrecony ochrzcił ją jako Patrycję Sarę, ale co się chłopakowi dziwić, jak ma w jedną niedzielę 5 wsi do oblecenia
Niestety gwiazda imprezę przypłaciła chorobą, mocno kaszle i bez lekarza się nie obejdzie...wypiszą nas w końcu z przychodni, bośmy w jeden miesiąc wykorzystali limit wizyt dla całej wsi

zdrówka dla córci
ale dobrze, że ładna pogoda była i chociaż 2 dni wolnego, to troszkę można odsapnąć
:-) oby, mam dość siedzenia wieczorami przed kompem-nie w celu towarzyskim hehe
czekam,aż oskrzela pójdą
wymyśliłam, że wezmę klasę na kręgle z okazji Dnia chłopaka