reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

reklama
Ja myślę, że jak jedna zacznie, to potem będzie wysyp lipcóweczek:tak: Jestem pewna, że kilka z nas rozpakuje sie jeszcze w czerwcu i będą mogły już tulić i cmokać swoje Niunie i Groszki:-D Oj, oj, oj, ale się będzie działo:szok: Pozostaje czekać na pierwsze radosne raporty narodzinowe;-)

Widziałam wczoraj już! A u nasa jakoś żadnej sie nie spieszy na razie :-p

Nie dajmy się wciagnąć w niezdrową rywalizację:-) Aczkolwiek wzięlam się właśnie za pakowanie torby, bo mi się od rana brzuch stawia...głównie z powodu wkurzenia na niefrasobliwego męża, ale oby się nie wykręciło...:baffled:

Rany juz rodzą z sierpnia mnie tez się coś zdaje że pognam szybciej bo pierwszą ciąże zakończyłam w 38tyg ale teraz nie moge się spieszyc bo teściowie wymyślili sobie wczasy pod koniec czerwca i wracaja dopiero koło 10lipca więc mój mąż nie da rady wtedy mieć wolnego a niestety musi bo ktos z NAtką musi zostać no i ze mna przy porodzie być, ale na wszelki wypadek jestem już prawie spakowana

to sierpniówki pewnie chcialy uniknąć upałów i sie postanowiły rozpakować juz w czerwcu:-)
my poczekajmy jeszcze - chociaz ze względu na truskawki i czereśnie:-)

szczerze mowiac nie zazdroszcze sierpniowkom rodzic dwa miesiace przed terminem,chyba to tak do konca dobre dla dzidzi nie jest:(
ja jestem czesto na watku dla starajacych sie i dzis az trzem dziewczynom wyszły || !!!!!!! :-D

rzeczywiście Sierpniówki zaszalały;-) My powinniśmy chociaż przetrzymać sezon truskawek i czereśni, a później niech sie dzieje co chce - byleby Nasze Pociechy były zdrowe:-)

reklama
truskawki i czereśnie-ojjj taaaak:-D no i jeszcze pomidory bym dorzuciła ale to jeszcze nie sezon:baffled: wydaje mi sie ze sierpniowki za wczesnie zaczely- przynajmniej ja bym nie chciala 2 miesiace wczesniej sie rozdwojic:no:

ale wiesci o 2 kreseczkach - super, pomyslec ze niedawno sama trzymałam test:-Dno ale na szczesie sie udało i Kubuś za niedługo bedzie z nami:tak::-D

Do góry