Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie wiem jak to jest z leczeniem tego jeszcze w trakcie ciazy. W necie przeczytalam wiele info, i jak zawsze wiele sprzecznych. Jedne babki pisaly ze lekarze przepisywali im antybiotyki jeszcze podczas ciazy, inne ze dostaly jakies leki tuz przed samym porodem...cholera wie. Mysle jednak ze antybiotyk tuz przed porodem jest czesciej stosowany i ma on chronic nie tyle Ciebie, co dzieciatko. Bo niestety nam leczenie pewnie zajmie troszke czasu, bo tego cholerstwa wcale nie tak latwo sie jest pozbyc, niektore kobiety walcza z tym miesiacami....dlatego tez pewnie kuracja w trakcie ciazy czesto postrzegana jest jako bezsensowna, w koncu nie ma gwarancji, a raczej sa nikle szanse ze uda sie bakterie zabic prze porodem...tak wiec antybiotyk przed porodem na pewno, a co do kuracji antybiotykowej jeszcze w czasie trwania ciazy- pewnie zalezy od lekarza, i od szkoly jaka wyznaje...
W poniedziałek mam wizytę i pokażę lekarzowi ten wynik. W każdym razie kazała sie nie stresować i tego sie trzymam (choć nie ukrywam, że gula mi urosła; przy Mikusiu nie miałam robionego tego badania).