Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiec ja mam ciagle syndrom wicia gniazda Ja za to stalam i nadzorowalam (ach ciezka praca) i ukladalam w szafce pod zlewem,gdzie jest po prostu wszystko.Zostalo mi jeszcze odkurzanie,a pozniej porodowka![]()
Maly jest cudowny.Ciesze sie,ze wszystko dobrze poszlo:-)Ja tez juz bym takiego chciala
Znajoma zapowiedziala tydzien temu,ze moze dzisiaj wpadnie,ale przez caly tydzien ani dzisiaj nie dala znac,wiec stwierdzilam,ze sobie odpuscila,bo jeszcze dzisiaj w pracy byla,a tu przed 15 min sie dowiaduje od innej,ze tamta jak najbardziej ma w planie wpasc i to z synkiem i z mezem.A ja niestety ale niecierpie takich niezapowiedzianych wizyt i powiedzialam,ze sie zle czuje i ide spac,bo ja juz naprawde nie mam sily na gosci (podaj kawke,herbatke,sratke i ciasteczka),a do tego z dziecmi,ktore nie usiedza ani minuty i maja 1000 pomyslow na sekunde
Nawet sie na to zbytnio nie przygotowalam.Troche mam wyrzuty sumienia,ale coz,musza zrozumiec babe w ciazy,a ja chociaz raz w takiej sytuacji moge byc niemila.Moze powiem,zeby za tydzien wpadli,to akurat przez ten tydzien sie psychicznie przygotuje.