reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Z tymi pieluchami to różnie bywa, głównie zalezy od tego czy dziecku sie ulewa, ja przy Natalce miałąm chyba ze 20 szt, teraz będzie tylko naście:-)

reklama
A u nas dla odmiany nastroje jak narazie super. Bo dziś obchodzimy 1 rocznicę ślubu :tak: Marcel się o miesiąc spóźnił, żeby być prezentem rocznicowym :-)
Ale prezent i tak super, bo to auto które kupujemy. Dziś zostało zarejestrowane, ubezpieczone i odebrane. :-D:-D:-D
Zapytałam męża czy to będzie taka tradycja na każdą kolejną rocznice ( i chyba się lekko zestresował ;-)). Ja w każdym razie jestem za!

Roni to znaczy szpital??? Ale przecież Ty już jesteś na samym finiszu i dzieciaczek taki duży, to chyba nie ma sensu kłaść Cię na patologi ciąży???

Roni ja tez mialam ostatnio bialko w moczu,ale polozna powiedziala,ze to sie w ciazy zdarza.Mieli wyslac moja probke do dalszego badania i jakby cos nie gralo mieli dzwonic,ale nie dzwonili,wiec chyba jest ok.Jutro znow ide na kontrole do poloznej,to zobaczymy co teraz wyjdzie,no i sie spytam,co z tamtymi badaniami.W kazdym badz razie niczym mnie wtedy nie straszyli,wiec chyba nie jest tak zle z tym bialkiem.Nie martw sie Roni bedzie dobrze.

moje bialko plus cisnienie rowna sie zatrucie ciazowe
no a to troche niebezpieczne, szczegolnie dla Malej, wiec nie wiem...
dzwonilam do lekarza, mam sie naszykowac na patologie, jszcze dzis bede dzwonic do drugiego zeby sie dowiedziec kiedy mnie klada i kiedy cc
a pewnie poczekaja do 38 tygodnia
z reszta nie wiem... mam zbierac manatki w kazdym razie
tylko do srody nigdzie sie nie wybieram, bo Jaska nie mam skim zostawic

Roni szczerze współczuje, ja leżałam na patologii w maju i też nie byłam zadowolona. Grunt zeby z Twoja Małą było wszystko w porządku! Trzymaj się:-)

Roni - wszystko będzie dobrze, zarówno z Tobą jak i malutką Twoją!!!!
Kiwaczka - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu!!
Ja swoją pierwszą rocznice obchodziłam 3 tyg temu:-)

reklama
Do góry