Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
,bo wielkosc brzucha niby w normie.Cisnienie super i juz nie mam bialka w moczu (samo zniklo).Maly coraz nizej,serduszko slicznie bije.Wiec nie mam sie czym przejmowac,ale jakas niezadowolona stamtad wyszlam,bo myslalam,ze jednak pojde na to usg i chociaz jakichs konkretow sie dowiem.Bardzo bym chciala wiedziec chociaz ile maly wazy i jak tam z moja szyjka
No nic pozostaje czekanie,nastepna wizyta za dwa tyg,ale mam nadzieje,ze sie wczesniej Macius wykluje.ja mam podobny dylemat, choc u mnie szpitala nie zamykają- zastanawiam sie czy jechać na drugi koniec miasta i rodzić w CZMP czy w swoim rodzinnym mieście w szpitalu gdzie pracują rodzice- odległość jest ta sama.
no i jeszcze mąż sie uparł na CZMP
Wyobrazacie sobie? Dorosla kobieta nie domyslila sie, ze jest w ciazy! Ludzie... na jakiej planecie my zyjemy... wszedzie, bez wyjatku czy kraj bardziej, czy mniej rozwiniety takie tumany chodza po ziemi...
az strach!