reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Narobilyscie mi smaka na te nalesniki. A nie mam wszystkich skladnikow a na dworze straszna ulewa :-(. Moze pozniej sie wypogodzi to wyskocze do sklepu.
Sylcia ja mam sie zglosic do szpitala 15.07 o godzinie 8.00 naczczo, Jak nie zrobia mi 15 to 16 napewno. Moj ginekolog stwierdzil ze juz mozna robic, a ten w szpitalu ze jeszcze poczekamy. Ale sie cieze ze nie musze czekac na skurcze. Strasznie sie denerwowalam na izbie przyjec wiec zapomialam dokladnie zapytac czy bede miala znieczulenie ogolne czy miejscowe:-(.Chcielam jak najszybciej byc w domu, bylam szczesliwa ze znam date wiec szubko ucieklam:-D.

reklama
Dorka ja mam 14 lipca wizytę u gina i mam mieć ustalony termin cc, ale chcę mojego gina ubłagać żeby jak wszystko będzie dobrze ciął następnego dnia. Jestem strasznie opuchnięta, ledo łażę. Może mi się uda ;-):-D:-D

Sylcia to trzymam kciuki zeby zrobili Ci odrazu. Postaraj sie przyjsc naczczo. Ja wiem ze to trudne bo sama gora pol godziny po przebudzeniu jestem glodna:-D

Data rzeczywiscie dzisiaj bardzo symetyczna a na dodatek to nasza 2 rocznica ślubu, myslalam że nasz synek zrobi nam niespodzianke i urodzi sie dzisiaj ale niestety nic na to nie wskazuje. Cały dzien szwędam sie po domu, gotuje obiadek, sprztam ale w brzuszku zero reakcji, zaraz wybieram sie na spacerek o ile deszcz nie zacznie znów padać. Cierpliwego czekania dla nierozdwojonych.;-)

Dorka dzięki, ale ja najpierw mam wizytę u gina, i jestem ciekawa czy on się zdecyduje na cięcie tak od razu, bo ostanio mówiłże dopiero po 20.A i już ciężko.
Za to za ciebie trzymam kciuki, ty wiesz już na pewno że 15, 16 będą ciąć.

Sylcia, może Ci się uda wybłagać cc, u mnie na drugiej wizycie się udało: na pierwszej jeszcze lekarz twierdził, że i do 20-go mogę pochodzić, ale na drugiej, jak mu dramatycznym gestem podsunęłam pod nos popuchnięte kończyny, to się ugiął i przestał marudzić o moim dobrostanie, tylko stwierdził, że mogę sobie wybrać datę od 14-go w dół....no to oczywiście wybrałam 14-go:-D Ja też mam być na czczo o 8 rano i raczej na pewno mnie szybko zetną, moją siostrę przyjęli do tego samego szpitala o 7 rano, a o 9.30 mała była już na świecie;-) A tak w ogóle to siostra polecała przemycenie w torbie szpitalnej paczki biszkoptów i wody, bo po cc, suchego chlebka nie dają przez 12 godzin, a jak już człowiek dojdzie do siebie, to by coś zjadł;-)
KasiaDe: jak, odpukać, się okaże, że Młoda się przekręciła a lekarze to zauważą przed cc i każą mi czekać na naturalny poród, to mogę wsiąść w pociąg i pognać do Ciebie na sprzątanie, bo power mnie nie opuszcza:-D

a ja się powtórze :sorry2: już po wizycie pomęczył mi lekarz szyjke, podrażnił małego i powiedział, że rozwarcie na 1,5 czyli przy następnych skurczach mam jechać do szpitala:-)
tak więc wyczekuje reakcji mojego syncia na to drażnienie i mam nadzieje ze jeszcze w tym tyg uda sie urodzić:tak:
aha zapomniałam dodać, że jak powiedziałam lekarzowi ile sprzątam to się spytał czy u nie go przypadkiem nie chce też posprzątać:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Pat no mam nadzieję że uda się coś wybłagać.:-D:-D:-D Ja po pierwszym cc mogłam pić wodę tutejszą Piwniczankę taką w zielonej butelce, ona ma naturalny gaz, więc to na pewno zabiorę,a co do jedzenia hmm, mi starczyły kroplówki :-D:-D:-D

Do góry