reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

reklama
moje kolejno na - 25.02, 13.03, 08.05 i 12.08:-) jak narazie 3 chłopców - Tymek i dwa Jaśki, u ostatniej koleżanki jeszcze za wczesnie na znajomość płci.

No moja 1 koleżanka ma termin na 16.06 a druga na 05.08 no poza tym siostra cioteczna o której już pisałam 02.02. Zobaczymy jak dalej będzie.....:-)

No to było na próbę, myślałam, że każdy po łyczku i grzecznie spać:-p......ale skoro chcecie więcej, to proszę bardzo...:-D:-D
a dzieci coś kolo mnie mało się rodzi, tylko jedna koleżanka z terminem na sierpień...

Załączniki

• zestaw.jpg
    zestaw.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 21
oooo, to pijemy dziewczęta:-);-)
mam nadzieję że dzieciątka już po jedzonku, wykąpane i ululane:tak:
moja już śpi, oczywiście na boczku, M pojechał na basen a ja oczywiście jedno oko na tasiemce i jedna na kompa:-D

No Surv taki asortyment to ja rozumiem;-):-)
Moja kumpela ma termin na 15/ 02 a kuzynka na koniec kwietnia aha zapomnialam o najwazniejszym jedna miala rodzic dzis ale nic mi wiecej nie wiadomo:tak:

Maksiu też już śpi,mężulek jeszcze w pracy.
Wśród moich znajomych rodziło się strasznie dużo dzieci w tym samym czasie co ja rodziłam,także Maksiu ma bardzo dużo koleżanek i kolegów:-) Teraz to się rodzi narzeczona dla Maksia;-)
Pabla a co oglądasz? Ja "Barwy szczęscia" a potem kolejno "M jak miłość"

Surv narzucasz tempo:-):-):-) ale ja jako niekarmiąca jestem za;-) M w pracy, Syn śpi, więc mogę balować
ja też jedno oko na tv a drugie na kompa i jeszcze sobie myślę, że trzeba coś na ząb zorganizować;-)

reklama
Do góry