survivor26
Mamy lipcowe'08
Nea, wszystkiego naj z okazji urodzin! Wielu okazji do uśmiechu, a niewielu do smutku, pociechy z Gabrysi i jej tatusia no i ślubu jak z bajki!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Tak naprawdę, to się bardzo cieszę, ale jestem także pełna obaw jak to będzie
Na szczęście od jutra sesja, więc do roboty mam praktycznie nic:-) Rok mnie nie było, więc nie mam studentów, ani żadnych egzaminów
Muszę tylko się pojawiać 2 razy w tygodniu na dyżurach. No problem zwłaszcza, że się muszę na nowo wprowadzić do swojego pokoju i biurka, ogarnąć sytuację i powoli wrócić do rzeczywistości;-) Powiem Wam, że trafił mi się najlepszy z możliwych scenariuszy, bo zajęcia zaczynają się dopiero 23 lutego. Dostałam miesiąc gratis z Julką

Tośmy się z Marcinem wstrzelili - w zasadzie co do dnia

Trochę pomaga

Ale to już inny temat i zapewne rzeka

Miłego dzionka:-)