Witam Cie Rudka.
Oceancity - bardzo Ci wspolczuje, sprawdz jeszcze co mozesz, by sie upewnic.
Dziewczyny, ja nie wiem juz co mam myslec. Potrzebuje porady kogos, kto sie zna na przyrostach bhcg. Sama szukam info w necie jak oszalala juz drugi wieczor i nie moge znalezc zadnej podobnej sytuacji jak moja. Jak Wam wczesniej pisalam kontroluje bete regularnie, od kiedy nastapil spadek. Teraz moja lekarka rodzinna dzwoni z wynikami i mowi, ze rosna i ze to jest ok.
Ja zapisalam wszystkie te wyniki i sprawdzilam w kalkulatorach bhcg w necie, czy te przyrosty sa prawidlowe. Okazuje sie, ze przyrosty sa wolniejsze niz normalnie.
Usg wykonane po spadku bhcg a przed tymi malymi wzrostami pokazalo, ze z dzidzia ok, umiejscowiona w macicy, serduszko bije, wielkosc zgadza sie z wiekiem ciazy. Ale te male przyrosty mnie niepokoja.... Moze sa na forum bardziej doswiadczone kolezanki, ktore podalyby mi jakies wskazowki, albo miejsca, gdzie moge uzyskac porade eksperta? Ja tu w Calgary niestety nie moge isc prywatnie do ginekologa, lub dwoch zeby uslyszec ich zdanie. Musze czekac do lutego. Boje sie, ze moze cos z rozwojem malenstwa jest nie tak. Wiecie cos na ten temat? Moge podac te wartosci bhcg, jesli ktos moglby mnie oswiecic...