Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Post racjaaapytajcie faceta co to za kolor beżowy...he he nie do odgadnięcia, chociaż wyjątki sie trafiają) więc przyjęłam to za fakt i nie marudzę (mówimy na to....przyroda )

Jak mój kiedyś wyjechał w delegacje zagramanicę i spytał się jaki gościniec ma mi przywieść:-) to powiedziałam - beżowa torebka:-) To wiecie co zrobił?? Przywiózł torebkę ale sztu 3:brazowa, kremowa i czerwona (bo nie wieedział jaki to beżowy
A wrzos lub lila to juz wyzsza szkola jazdy
a co do ubranek to jak pare lat temu wyjechałam na dwa tygodnie w moją podróż życia to musialam przygotować ubranka Kornelkowi na poszczególne dni!!!Bo mój M by z naszego małego zrobił "dziecko wojnny";-) Dlatego Kaja daj sobie luz - oni tak mają
i współczuję tobie dzisiejszej jazdy:-(
ale masz też dzielnego i zaradnego synka:-)
) ale ostatni mój hicior (bynajmniej chociaz jeden) - to robienie z siebie takiej kochanej istotki np.: kochanie rozwies pranie, bo ja jakos nie ogarniam wszystkiego, a tak bardzo chę ci pyszny obiadek zrobić (albo odwrotnie)

Fajowo masz

no a jak czytam o Waszych raczkujących pociechach, to się nawet cieszę z tego lenia i z tego, że mogę sobie na niego pozwolić
U nas też wszystko jest nisko, no bo mieszkania nie urządzałam pod kątem dziecka, a teraz już za wiele zrobić się nie da..... znam mniej więcej newralgiczne punkty, np. odświeżacze do kontaktów, które nie tak dawno temu raczkująca córka przyjaciółki u mnie pożarła ze smakiem.....ale żyje i ma się dobrze, więc to chyba nie jest bardzo toksyczne
Na razie cieszę się więc, że mam małą łamagę...i oby jak najdłużej
Zastanawiam się czy nie zaoferować usług naszej rodziny jakiemuś rządowi, bo stanowimy zmasowaną broń biologiczną
no nic, jak do poniedziałku nadal nie będzie radykalnej poprawy, to pójdziemy zarazić wszystkich pacjentów w przychodni

jeszcze nigdy mi się to nie zdarzyło, to chyba przez te włosy

nie tym razem ech