reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Kasia chcailam sobie zrobic cos takiego ale nie wiem czy nie za odwazne dla mnie:baffled: aha no i prosze nie zwracac uwagii na modelke ktora wkleilam (nie lubie jej ale wlosy ma spoko). z drugiej strony myslalam zeby zostawic dlugosc z przodu a obciac tyl na ktorko cos w stylu bob (chyba tak sie nazywa ta fryzura)...no nie wiem co bedzie lepsze:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
Liwus - gratki dla Adasia,
moja wciąż ze smoka pije:-:)no: nie mogę jej nauczyć z niczego innego cholercia:-(
Kasia - ja do fryzjera dopiero po urlopie pójdę, ale też już zarosłam jak diabli....

ufff śpi:-)
mama sączy pifko i o prasowaniu nie myśli już dziś
na weekend jedziemy do dziadków, pradziadek najbardziej stęskniony i to jest naszym największym szokiem:szok:
właśnie porobiłam zakupki na allegro dla Tyma typu łyżeczki widelczyki bidoniki:-)
brawa za nowe umiejętności dla Adasia:tak:

Witam wieczorkiem....spocona jak mysz i wyjechana z trampek:-p:-p Stanowczo odmawiam funkcjonowania w takich warunkach klimatycznych:wściekła/y: W meiszkaniu o tej porze jeszcze około 30 stopni, zyć się odechciewa, ale wyjście z domu nie wiele pozwala, bo na dworze niewiele lepiej...normalnie jestem o krok od rozważenia wyprowadzki na Islandię:-p
A bardziej serio, to dojechalam się dziś dość robotą plus użeraniem sie ze wściekłym spoconym dzidziusiem, ktory ma bunt roczniaka w pełnym rozkwicie:baffled: Zaczynam zazdrościć tym z Was, ktore planują oddanie dziecka do żłobka....:-)

Liwus, pochwal się co to za firma będzie?? no i gratuluję odwagi!;-)
Kasia, widze, ze jakoś jednak 8-godzinny dzień pracy udaje się obejść;-)
Pearl, zdrówka dla Szymka!

No i tyle, padam na twarz, może jutro uda mi się wstać na tyle wcześnie, zeby wszystko przeczytać i poodpisywać jak należy;-) Miłego wieczoru!

Kasia prosze Cie bardzo...:tak:ale zem zamotana:baffled:
tylko na wlascicielke nie zwracac uwage i co gorsza nie kojarzyc jej ze mna:-(plizz

Załączniki

• 9.jpg
    9.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 31
Liwus, pochwal się co to za firma będzie?? no i gratuluję odwagi!;-)

Surv boję jak nie wiem , nawet nie masz pojęcia jak.
To będzie bardziej współpraca a nie 100% moja firma ale aby zacząć współpracę muszę załozyć działalność gospodarczą. A dokładniej coś takiego : Vitberg - Strona producenta aparatury rehabilitacyjnej czyli sprzedaż materacy rehabilitacyjno-masująco-wibrujących no i porady rehabilitacyjne. Także można powiedzieć że zakładam swój gabinet tylko że w początkowym etapie będzie on się znajdowal przy przychodni. Zobaczymy jutro czy to wypali. Powiem Wam tylko że pieniądze są spore. A w ogole we Wrocławiu , Krakowie jest możliwośc skorzystania z 5-ciu bezpłatnych zabiegów na tym materacu.

Kasia, widze, ze jakoś jednak 8-godzinny dzień pracy udaje się obejść;-)

Fakt, tylko co ja na jutro wymyśle:dry:

Pearl, fryzurka odważna i powiem Ci, że pasowałaby do Ciebie:tak:Aczkolwiek ja z tych baaardzo malo odważnych jeśli chodzi o eksperymenty na głowie i pewnie nie zdecydowałabym się na taką asymetrię. Poza tym już mam wątpliwości ,czy grzywka nie leciałaby mi do oczu, a tego nienawidzę:sorry2:

Liwus, trzymam kciuki, żeby bylo po Twojej myśli!

Liwus - gratuluję pomysłu i odwagi i oby się udało!!
Pearl - fryzurka super, ja uwielbiam eksperymenty na głowie:-):-)

reklama
Do góry