Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Paczka doszła w ostatniej chwili! Pakowalismy się do auta i usłyszałam swojego psa (szczeka, gdy ktoś się dobija do drzwi), szybko wróciłam się i odebrałam paczkę
Przystroiłyśmy z mamą pięknie! Pelno balonów, nadmuchany zamek, basen ze zjeżdżalnią i zaczęło lać
I pomimo że potem juz nie padało, to i tak bylo mokro... Starsze dzieci latały, a Zosienka biedna ciągle na rękach, trochę pochodziła, ale niestety nie poszalała. I tak 3 razy ją przebierałam
I z tego powodu była lekko rozkapryszona! Ogólnie było nie za fajnie
Teściowie mnie wk...li, bo siedzieli jacyś naburmuszeni, dopiero jak pojawiła sie wódka zrobiło się wesolo. planowaliśmy tylko wino, ale dziś zmienilam zdanie i okazało sie, ze słusznie;-)Padam, więc jutro przeczytam wątki! spokojnej nocy!... dopiero jak pojawiła sie wódka zrobiło się wesolo. planowaliśmy tylko wino, ale dziś zmienilam zdanie i okazało sie, ze słusznie;-)Padam, więc jutro przeczytam wątki! spokojnej nocy!

Kamu ma racje warto zaryzykowac

..jakiś chłodek wkońcu
(wiem... matka mnie zakrzyczy tu 

no ale fakt dziecko grzeczniutkiie było w gościach
)
/...
..bo moje dziecko uparcie ćwiczy wstawanie trzymając się kurcozo matki i żąda łażenia za rączki no i tłumaczę że lekarze zabraniają ale ona się złosći i chce chodzić...
...natomiast uznaje że nauka siadania jest zupełnie zbędna i mimo że z nią ćwiczę to ma to w głębokim poważaniu...
..a do Ciebie taka fryzura pasuje jak nic...no i obiecuję nie kojarzyć Ciebie z puszkiem okruszkiem