reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Andula powodzenia dla m,oby mu się udało.
Liwus gratulacje dla koleżanki i kciuki zaciśnięte,żeby jednak oddzwonili:tak:
Kaja no właśnie jak wybieraliśmy imię to przy kolejnych propozycjach zaraz mi sie ktos o takim imieniu przypominał i juz odpadało,a ty jak pracujesz w szkole ,to już w ogóle niezły zamęt:baffled:
Tosika koniecznie chcemy Cię zobaczyć w tej nowej bryce:tak:

Mlody już śpi,ale długo zasypiał,aż mi się przy nim kimnęło.Stary pojechał zawieść rodziców na lotnisko do Katowic,a ja chyba sobie winko otworzę,albo spać pójdę,bo mam doła:-:)baffled:.A idę posmęcić na zamknięty to może lepiej mi się zrobi.

reklama
ja już po Housie, M biega, młoda zasnęła chyba w 5 min.
Ogólnie jestem zmęczona jak zwykle wieczorem, prasowanie już 2 dzień czeka i doczekać sie na mnie nie może....
Madzia - kieliszeczka sobie wypij na lepsze samopoczucie!
Tosika - my też jutro na naszą miejską plażę się wybieramy.
dobra, chyba spać lecę.....

hej, jestem dziś strasznie zmęczona, ale musiałam wejść, żeby sobie poczytać i nie zrobić żadnych zaległości:-p chyba Tosika pytała jak się jak tam moja praca, tak więc odpowiadam, że jest nieźle na pracę nie mogę narzekać:-) oby mnie zostawili po stażu:-D Któraś z Was pytała również kiedy wraca mój M - już odpowiadam wraca jakoś we wrześniu, ale dokładnie nie wiem bo to zależy od ilości pracy;-)
Post moje faworyty imion to Stasiu i Jasio:-) a dla Małża totalna konserwa Tobiasz - Tobi:-D:-D:-D
sprawa prawa jazdy zaczyna blednąć bo oczywiście bierze górę kwestia finansowa, ale jeszcze nic nie jest rozstrzygnięte, więc jeszcze się łudzę, że się uda:sorry2:
dziś zaraz po pracy byliśmy z Siostrą, Szwagrem, Hanią i oczywiście z Antkiem nad jeziorem:-) Mały szalał z Wujkiem a my siedziałyśmy z Malutką w cieniu i robiłyśmy chłopakom fotki:tak: Antoś tak się wyszalał, że zasnął po 19tej:-p ja też zaraz zmykam się umyć i spać bo jutro ranna zmiana:baffled: miłego wieczoru:happy2:

Kasiu i jak tam dali spokój w robocie?:-p:-p:-p

A nawet spoko bylo ;-)
Tosika, myslę, że to norma w wieku Kornela;-):-D
Andula, fajnie, że Misiek będzie miał opiekę:tak:
Niestety Bruno też mi się z psem kojarzy, ale bardzo sympatycznym wesołym Labradorem:-D
Liwus, trzymam kciuki:tak:
Pabla, moje prasowanie też woła, ale olałam, wolę BB;-) Renia, a Ty swoje roztrzaskałas?;-)

Ptaszyno specjalnie dla Ciebie żeby może trochę ułatwić:
Najpopularniejsze imiona dla chłopców w 2008 r

Jakub - 14.419

Kacper - 10.619

Mateusz - 8.320

Szymon - 7.750

Bartosz - 6.960

Michał - 6.690

Filip - 6.569

Dawid - 5.131

Wiktor - 5.049

Piotr - 5.019

Maciej - 4.304;
Patryk - 4.131;
Igor - 3.936;
Mikołaj - 3.893;
Jan - 3.739;
Paweł - 3.625;
Adam - 3.607;
Dominik - 3.526;
Kamil - 3.513;
Oskar - 3.171

Może nazwij Dominik - hehe ..będzie Dominika i Dominik :-)
Ja próbowałam jeszcze przeforsować Fabiana i Floriana ale się nie udało.

Ponadto to na kiedy Ty masz termin na 31.08 czy na 1.08 ?
Bo może nazwij wg imieni danego dnia :
31.08 : imieniny: Aidan, Albertyna, Amat, Arystyda, Arystydes, Bohdan, Izabela, Jan, Józef, Nikodem, Optat, Paulin, Paulina, Prymian, Rajmund, Rajmunda, Solidariusz, Świętosław i Teodot.
01.09 : imieniny obchodzą: Amon, August, Beatrycze, Bronisław, Bronisława, Donat, Dzierżysław, Egidia, Feliks, Gedeon, Idzi, Melecjusz, Michał, Miłodziad, Ruta, Sator, Satora, Sykstus, Werena i Witalis

Ostatnia edycja:
A moja koleżanka dzisiaj urodziła córkę - Wiktorię : 2900g i 54cm :happy:
Moja koleżanka też urodziła malutką Wiktorię a może to ta sama :confused::-):-)

Post - moje typy to jeszcze Franek i Antek :tak: szkoda że senior na juniora się nie zgadza ;-):-):-)a może zróbcie karteczki i niech Ika wylosuje ;-):-):-):-)

Dobra zmykam do łóżka bo m już czeka :-):-):-):-)
Miłego wieczorku :-)

Madzia o bozie, chociaz Ty zachowałaś trzeźwość umysłu!!!!
Lenko, Zainab i Szymciu wszystkiego najlepszego duże (bo już nie małe:-p) bąbelasie:-):-):-):-):-):-):-)

Madziu się zaprezentuje jak się ośmielę wsiąść i przejechać:zawstydzona/y: no jakoś mam opory i zaginałam dzisiaj autem M:baffled::baffled::baffled: nie mogę na razie:no: a jak sobie pomyślę o zaparkowaniu nim pomiedzy dwa samochody to brrrrr.....:dry:
Liwus pojechałaś po bandzie z tymi imonami :-D:-D:-D:-D Melecjusz????????Sykstusz??????????:szok::szok::szok: mi się już teraz łamie język:sorry2: a po paru głębszych to pewnie byłby już Sex-tus:-D:-D:-D:-D:-D a no własnie Jasiu jest super!!! No i kciuki zaciśnięte:-):-):-)
Pabla to życzę opalenizny na machoń;-);-) dzisiaj myślałam, że padnę jak zobaczylam minę Tośki jakk się jej omcknęlo z kocyka i wlazła na piasek, zrobiła takie bleee, spojrzała na piasek przyklejony do łapek z pogardą i się cofnęla i nie weszla już na piasek:-D:-D:-D:-D:-D:-D no bo jak to damy mają zaginać po czymś chropowatym:-p:-p:-p:-p
ach zapomnialam Wam napisać, ze znowu zrobilam interes życia;-);-);-);-);-) M mnie wysłał a co bym znalazła jakąs komodę na jego dokumenty więc ja wpadłam na pomysł, ze do jadalni pasuje witryna - na dole szafka na dokumenty a na górze na szklo i poszłam szukać czegoś co nie tyle jest ładne, a tanie;-);-) i chodzę ja se po salonie meblowym i widzę witrynę w kolorze czereśni, styl kolonialny (czyli spoczko) i cena ponad 2 tys przecenione na 700 :szok::szok::szok::szok: dodam, ze cała z drewna:tak::tak::tak::tak: no i co wzięłam i wyglada piknie (bo M już przywiózł- no teraz ma czym jakby co:-p) jutro wkleję zdjęcia:-) aaa i widziałam te moje krzesla za 85 zł wiecie ile kosztowało jedno - 450 zł :szok::szok::szok::szok:

reklama
czesc mamusie
Tosika ale masz nosa do znizek :-)
Andula to fajnie,ze narazie bedziesz krocej pracowac, zeby sie oswoic, bo od razzu z grubej rury to kiepsko; oby mąż tez prace dostal :tak: nie ma jak znajoma do opieki :-D
Post imion macie juz od koloru do wyboru :happy2:
Liwus kciukasy trzymam ;-)

w ogóle to zapraszam na stronkę Mamopedii.pl jestem jej ambasadorką :happy2: mozna poczytac artykuły, zadawać pytania ekspertom o dzieciach; a może się przyłączycie?

buziaczki

Do góry