reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Nocka dziś bardzo spokojna tzn tylko jedna pobudka ale ciiiiii :-)
Renia – brawa dla Tymusia oby tak dalej :tak:
Kate – mie martw się włoski szybko odrosną a na razie jakaś czapeczka dla lansu i będzie ok.:-) Pociesze Cię że u nas nadal Maly Łysolek i to bez obcinania :sorry:
Na prawko się zapisz M będzie w szoku jak wróci :tak:
Pabla – a ta pościel z Rossmana to taka do łóżeczka ? chodzi mi o rozmiar
Kaja – no no to się M postarał :tak:
Mondzi – u nas też bada tylko pod kontem szczepień ale przy najbliższej okazji muszę o wszystko wypytać:tak:
Jeśli chodzi o egzamin to ja wolałam od razu na teorie i praktykę bo jeden stres :-) Ludzie różnie do tego podchodzą ale jeśli długo byś musiała czekać na następny termin to chyba lepiej wszystko razem :tak:
Surv – trzymaj się dzielnie :tak:
Post – z meskich imion ja obstawiałam Nikodema ale m się nie zgadzał dobrze że wyszła dziewczynka bo też pewnie byśmy nie mogli dojść do porozumienia :sorry:
Andula - Ty sie wybierz w końcu do tego lekarza bo ile można się tak męczyć :no:

reklama
Andula, ktoś Ci powinien porządnie złoić skórę - dlaczego nie poszłaś do lekarza? :angry: Przecież ketonal to mocny lek! Chyba trzeba wysłać Tosikę, żeby zrobiła z Tobą porządek.
A własnie, zapomniałam, Tosika, Kornel wspaniale się zachował - pękałabym z dumy:tak:

Post, zapomniałam dodać Kacpra i Szymona:tak: (a jak byłam w podstawówce, to bardzo podobało mi się imię Łukasz;-) - a teraz mam przesympatycznego kolegę na którego mówimy Luko)

Kate, Miki też miał 3 włosy na krzyż i obcięliśmy maszynką i tak potem zostało - to golenie włosów. No oprócz obecnego stanu kiedy to nadal nie chce włosów obciąć :-/

Ostatnia edycja:
Post - Przemysław albo Bartlomiej, Jacek też bardzo ładne... Dominik, będzie Ika i Iki;-);-):-D:-D:-D
Andula - po co tak się męczysz bidulko??? Do lekarza, szybko:tak: Często nie ma przyczyn migren, ale lepiej się zbadać, bo może coś się znajdzie i będzie spokój:tak:
Kasiade- obijaj się bezkarnie:-D
Znajomy mojej mamy ogolił maszynką córeczkę, bo miała rzadkie włosy i ktoś mu powiedzial, że to jest sposób na gęste, ladne włosy:szok::szok::szok: I rzeczywiście ma gęste:-) Ja sie nie zdecyduję;-)

Tymuś z okazji roczku wszystkiego najlepszego:-)
Haszi, Kate - ale was dawno tu nie było
u nas dziś nocka spokojna, pobudka o 7.00:-) spać dalej nie chciał ale dał mamie 15 minut na przytulanie i spokojne leżenie, a teraz to huragan:rofl2:
Tosika ale masz synusiarycerza - oby Tymi taki był
a dieta wg Dukana, kolega stosował przez 2 miesiące i efekt był powalający
owszem miał z czego zrzucać ale mimo wszytsko szok i póki co nie ma efektu jojo
surv - no to macie sajgonik, ale fajnie jak wszystkie się spotkacie:tak:
Post - a może po prostu Franek junior?:happy:

Post, to ma być proste polskie bez żadnych udziwnień (czyli Walter np. odpada?:-p) To ja myślę, tak jak Renia, że Franek jr byłby fajny;-) Ewentualnie Staś albo Antek:tak:

Werci i rodzicom dziękujemy za karteczkę:-)
idę robić II śniadanie synowi i na spacer
pogoda dziś obłędna się zapowiada:rofl2:

Agnik - ta pościel to akurat do łóżeczka rozmiarowo, super jest!
my już po spacerku, młoda sie wyszalała, teraz jeszcze dobija się biegając i krzycząc po domu i zaraz deserek i spanko.....
a ja może wrzucę pierwszą serię Housa na kompa ( buziak dla Post:tak::tak: )
na dworzu robi się upał!!

Witam sie i ja !
Tak tylko szybciochem,bo K mnie już z sprzed kompa wypędza:baffled:

Post ja stawiam na Mateusza (bo też wam sie swego czasu podobało) oraz Stasia (Macius miała byc Staś,ale teściu tak samo się nazywa),a i Franek jr tez ładnie:tak:
Kasia ja tylko małego pościel prasuje,ale wczoraj w końcu nie zdążyłam i ma wygniecioną:zawstydzona/y:
Tosika brawo dla Kornelcia,normalnie ma u mnie mistrza,że tak w obronie mamy stanął.
Renia obby tak dalej z zasy[ianim,brawo dla Tymcia:tak:
Pabla jak piszesz o Lence to tak jakbym o Maćku czytała.Cały czas ucieka,a jak widzi otwrte drzwi to jest moment i go nie ma,z tego też powodu nawiększą traume ma jak się mu drzwi przed nosem zamyka,normalnie załamka:wściekła/y:

A my dzisiaj pospaliśmy do 9:szok: :happy:,ale z wcześniejszą pobudką o 6 i godzinnym wierceniem sie u nas w łózku.Nie jest źle:tak:
Lecę do rodziców,bo tata ma mi sukienkę zmniejszyć(tylko on na maszynie umie szyć w naszej rodzinie:sorry:),a to ostatnia chwila ,bo dzisiaj jadą się wczasować do Turcji:sorry:

reklama
Jacek 1
Mateusz 2
Franek JR 2.. (proponowałam...nie przejdzie:baffled:)
Michał...ładnie
Łukasz...hmm może może

Przemysław i Bartłomiej...eeee popularne i mnie się nie podobają
Maciuś...też mi się właśnie podoba ale mam obiekcje że popularne
Staś...małż Stasiowi mówi NIE
Tymon, Bruno, Nikodem Kacper Szymon nieeee...konserwa zabrania..:-)

To przedstawię małżowi i czekam na jeszcze:-):-):-)

Madzia no proszę jaki zdolny Tata...co znowu schudłaś tak?? ni niemożliwa jesteś

a u Nas był terminator:-):-):-):-) oszywiście przełączony w tryb Aniołek:-D:-D:-D:-D
Ależ jest gorąco

Do góry