Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wiosna idzie bedzie dobrze

Boje sie sama z nia wychodzic na spacer. Musze porobic inne badania. Ostatnio to analizowalam i wyszlo na to ze mam takie cos po tym wypadku
Wogole szybko sie mecze

Antoś ma zapalenie płuc w stanie poważnym i chciała Go dać do szpitala, ale M zadzwonił do mnie (choć raz pomyslał) i się nie zgodziłam
mamy 4 zastrzyki dziennie - 2 rano i 2 wieczorem (Zinacef i Fenicort) oraz dwa syropy
jutro wieczorem mamy kontrolę, a same zastrzyki do poniedziałku:-( Mały ma się dobrze, nawet po nim nie widać choroby, bawi się i je normalnie, nie gorączkuje tylko przy zastrzykach robi awanturę, ale wcale Mu się nie dziwię
M wziął chorobowe na Małego i jest w domu a ja dzisiaj i jutro na popołudnie:-( na szczęście dzisiaj i jutro rano przychodzi do nas sąsiadka na zastrzyki, więc chociaż nie będziemy Małego stresować wzizytą w przychodni
normalnie ręce mi opadają, nie mam energi do niczego i jeszcze M mnie wkurza do czerwoności bo teraz wzorowy tatuś się zrobił, tylko jak Mały miał wczoraj zastrzyki to oddał go obcym pielęgniarkom a sam siedział w poczekalni bo mdleje na widok igły
ja to muszę mieć odwagę na wszystko
przepraszam, że tylko o mnie ale nie mam siły na więcej, zresztą nawet nic nie poczytałam
odezwę się niedługo;-) trzymajcie się ciepło i nie chorujcie;-)
a Tymeka na pdłodze ale widzę, że zaraz będzie potrzebował asysty mamy.
) potem amu i spać. Dzisiaj mam wizyte u gina , zobaczymy co tam u dzidzi.
A co do zlobka chcialas po prostu dziecka szybciej sie pozbyc z domu;-)

Teraz daję tylko CebionC,ale dzisiaj idziemy na kontrolę to pewnie znów dostaniemy wór uodparniaczy