Madzia737
Maciuś i Majeczka
Ja od rana próbuję się ogarnąć w pracy i odgruzować biurko,przy akompaniamecie telefonów od K,ze przyjeżdżaj,bo nie daję rady
Młody po prostu strach się bać
Bąbel na bąblu bąblem pogania.Nocka oczywiście nieprzespana,pomimo nafaszerowaniu lekami.Hmmm a może za dużo tego było,bo młody z rana płakał,ze mu się guziczek popsuł i noga nie działa

Survivor spoko ja też z tobą popisze dopóki nie urodzę ;-) no później raczej też ;-)
Pabla super,ze Lenka tak fajnie siostrę przyjęła i fajnie,ze w nocy macie spokój,jeszcze troche i się dotrzecie nawzajem
Kate fajnie,ze wyjazd udany!!! jak to w końcu z tym wózkiem było? ;-)
Fuck właśnie się wodą oblałam

Młody po prostu strach się bać
Bąbel na bąblu bąblem pogania.Nocka oczywiście nieprzespana,pomimo nafaszerowaniu lekami.Hmmm a może za dużo tego było,bo młody z rana płakał,ze mu się guziczek popsuł i noga nie działa

Survivor spoko ja też z tobą popisze dopóki nie urodzę ;-) no później raczej też ;-)
Pabla super,ze Lenka tak fajnie siostrę przyjęła i fajnie,ze w nocy macie spokój,jeszcze troche i się dotrzecie nawzajem

Kate fajnie,ze wyjazd udany!!! jak to w końcu z tym wózkiem było? ;-)
Fuck właśnie się wodą oblałam

Jako że obu siostrom pomagałam w zdobyciu wyższego wykształcenia, myślę że mogę już sobie mgr przez nazwiskiem wstawić
Mam nadzieje ze nie wroca.