Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
szkoda bo tak sie cieszyłam
a tu lipa....ale mam nadzieje, że co się wlecze to nie uciecze:-)
po prostu powiem tak - o maj god Ty nie jesteś z naszej planety

) no i jutro M wiezie Tosię do babci i mam stresiora jak moja dziewczynka wytrzyma do poniedzialku bez mamy (w końcu to pierwyj raz;-))
mało tego na dzien dobry powiedizlam pani, ze ja za tą wizytę nie zaplacę, poniewaz na malą nie zadzialo tamte lekarstwo i to nie nasza wina (tzn. mala miala po tych kroplach czerwone oczka i wolala, ze ją piecze) i w zwiazku z tym proszę o inny lek
pani dr oczywiscie zgodzila się ale widzialy jak sie zachowywala na fochu
do tego ostentacyjnie stwierdzila, ze nie widzi jakiś zmian, a ja jej na to że rano lecialy jej lezki, aa ona, że nie miala okazji rano malej widziec
i powiem Wam, że chyba ostatni raz byliśmy u tej okulistki
normalnie co niektorzy lekarze (czyt. przeważająca większość) mają złotówy w oczach
a przecież jest coś takiego jak reklamacja w handlu, no nie to i w sluzbie zdrowia tez powinno być????

lekarka stwierdziła że szyjka przygotowana tylko skurczy trzeba
to to ja wiem tylko skąd te silne skurcze
no i to by było przegięcie 8 dni po terminie z 2 dzieckiem, mam już dość ogromnego brzucha który cały czas lekko pobolewa
:-)fajnie że impra udana

pada i chłodno się zrobiło, robię śniadanie i idę do przedszkola swoje graty sprzątać to może coś się wreszcie ruszy
trochę jestem zdołowana że jeszcze nic się nie dzieje a już od tylu tygodni mi się brzuch stawia i lekkie skurcze atakują:-(no nic czekam....
Może Cię jakoś spektakularnie zdenerwować (np. pytając co godzinę, czy już
), żeby się skurcze zaczęły?
Ja o tej porze to i bez żadnych promili nie byłabym w stanie

No i może coś z domem się w końcu ruszy, znowu jakiś perspektywiczny nam wpadł w oczy, ale nie ma kiedy jechać bo wszystkie weekendy do sierpnia zajęta:-(
A przy okazji, nie wybierasz się do Wrocka, stęsknionego męża odwiedzić?:-)
I dostała w prezencie od pań gigantyczny zestaw ciastolin więc teraz cała podłoga zasłana okruszkami
A i pochwalę się jednak, mimo obaw, że zapeszę, że z okazji wejścia w pierwszy etap dorosłości chyba na dobre pozbyłyśmy się pieluchy...miał rację R, że Flo zrobi to skokowo, jak wszystko inne...po prostu tak z dnia na dzień przestała sikać w nocy...i było 11 miesięcy się użerać o niesikanie w majtki, jak poszło w jeden dzień?

,K pojechał znów odstawić.W domu wszystko rozgrzebane,maruda chodzi i jeczy,a stary wraca z buta od mechanika,bo stwierdził,że nie ma sensu go zawozić.Pewnie z godzinę będzie szedł w tym upale,po czym już nic nie będzie dzisiaj w stanie zrobić
A mieliśmy dzisiaj młodego do żłobka odstawić, w spokoju się spakowac i wyspać,bo jedziemy w nocy.