Surv skąd ja te szopki z bankiem znam
mój M chciał wziąć kredyt w koncie firmowym, bo jest niższe oprocentowanie a każda rata jest wliczana w koszty uzysku czy jakoś tak
oczywiście milion pięćset papierków żeby pani łaskawie obliczyła czy się zdolność należy....no jak myślisz udało się kredyt załatwić??
oczywiście nie!ale Pani mile zaproponowała że możemy sobie zwykły kredyt wziąć (na zwykłe konto) oczywiście z 3 razy większym oprocentowaniem!!!dla mnie to jest oszukiwanie ludzi i wyłudzanie kasy!kasa nam nie była aż tak bardzo potrzebna-chcielismy auto zmienić, więc podziękowaliśmy
a co do remontów to u nas szopki z prądem sie na reszcie skończyły ale będę pisać reklamację, przez tych c*** zwyżka stała 7 godzin (koszt prawie 800zł) bo nie udało im się wyłączyć prądu o ustalonej godzinie!do tego gość co nam robi elewacje wg mnie spierdzielił ścianę, ja widzę i nie tylko ja ,pełno małych, wklęsłych placków
powiedziałam już M że jadę tam w weekend i jeżeli tego nie poprawią nie płacę im za ostatnia ścianę i już
no, to już wiesz co Cię czeka jak juz dostaniesz kredyt i zaczniesz remonty
;-);-)

Już wróciłam, załatwiłam
zaraz się zbieram po Kubę i bym musiała jakiś obiad zrobić

u nas słonko ale wiatr okropny!mama mi cały czas d** truje czemu mała nie chodzi w czapce
noż kurde jest prawie 20st

Już wróciłam, załatwiłam

u nas słonko ale wiatr okropny!mama mi cały czas d** truje czemu mała nie chodzi w czapce