reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

cześć
o widzę spokojna noc była :-D

Alusia czytalam ze probowalas juz roznych metod aa sok z malin ?? ponoc tez dziala w jakis sposob na macice i jeszcze jakis syrop ale jaki to nie pamietam:zawstydzona/y:

nie sok z malin, tylko napar z liści malin - na innych foracj podpatrzyłam ;-)

cześć
Oj wieki mnie tu nie było :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: na przeprosiny serwuję kawkę ;-)

taka kawka ;-) ech chciałoby się, a nie wolno ;-)

Witam dziewczyneczki i ja sie z ranka

Anika-narobiłaś smaka tą kawuśką.....

Ja też jestem przerażona że tak mało nas zostanie na lipiec..... ale mi osobiscie chyba się az tak bardzo nie spieszy jak pomysle ze bede miala dluższy urlop macierzynski to sie ciesze bo do pracy wroce dopiero w styczniu po nawałnicy przedswiatecznej w pracy:-):-):-).
http://www.zapytajpolozna.pl/suwaczki

hmm ja też mam plan wracania w styczniu lub lutym, ale jak młody się wcześniej urodzi to wezmę zaległy tegoroczny urlop :-D i po problemie...

reklama
Witam wszystkich z rana ;))
No u mnie spokój ... :( żadnych skurczy .... przespałam chyba w miare spokojnie całą noc tylko co godzine biegałam do łazienki ... Zaraz trzeba wstać i wyruszyć na zakupy bo w lodówce tylko światło zostało :p
Na 17.15 mam gina zobaczymy co mi powie ... mam nadzieje że zrobi mi masaż szyjki i wreszcie urodze ;)
A teraz lece się doprowadzić do ładu i składu :D

Aaa i u nas wreszcie słonko świeci :D:D

Witajcie, a ja tak jak Gustlicek sny fatalne, obolała i ledwo przytomna. Ulewa była a ja w sen sobie wkręciłam, że wszędzie pioruny walą i się pali dookoła.
Kawa zaraz konieczna, bo widzę że z tą pogodą nie wyrobię, tylko śniadanie trzeba zjeść.

Camilcia witaj na forum:-)
Juluszka mam to samo z małym, ostatnio miałam wrażenie, że mały wsadził nóżkę między żebra a skórę, nie wiem czy to możliwe ale bolało. Wczoraj jechaliśmy samochodem i przez trzy godziny nawet na chwilę się nie uspokoił, a mówią, że jaki temperament w brzuchu taki na zewnątrz, już się obawiam:-D
NataliaSe widzisz, a mój kobinuje, żeby to wszystko przyśpieszyć, a mi jakoś zaczyna być nie spieszno, pewnie ze strachu, seks owszem ale bez szczegółów, które przyśpieszają:-)

no ja widze,ze przez cała noc nic sie działo i wszystkiejak narazie spakowane...

a juz sie liczyłyam,ze Alusia bedzie miała wszystko za sobą...

ja dzis miałam okropną noc, 3 pobudki a po tej o 4.00 nie mogłam spać do około 6.00 ogladałm tv i czytałam "Język niemowląt", no i w końcu coś zaczęło mnie na sen cągnąć, wiec zasnęłam jeszcze do 8.30

Fioletowa a dlaczego nie wolno takiej kawki sie napić... jedną - dwie słabe z przewagą mleka.... moja pani doktor na moje słabe ciśnienie powiedziała,ze mogę... ja w 1 i 2 trym. nie mogłam pić kawy, bo mi sie jej nie chciało,ale teraz tak o 11-12 z ciastkami lub chałwą musowo!!!

Aniko narobiłaś mi smaku na taka kawkę, a musze poczekac na koleżankę... która po 11 wpadnie z 8-miesięcznym dzieckiem, wiec sobie popijemy kawkę, niestety nic nie upiekłam,dlatego lecę do cukierni i moze po jakies czereśnie lub arbuzika...

yyyy...chyba brzusio boli mnie co raz to mocniej...ale nie jest twardy:confused:...zgłupiałam już...niby już rodziłam ale jakbym przeżywała to na nowo...Fakt,każda ciąża i poród jest inny...
Jak wczoraj miałam tyle (!!!) energii w sobie (nie wiadomo skąd), tak dziś najchętniej nie wstawała z łóżka...
oj:szok:

Witam porannie,

U nas leje prawie od tygodnia, więc zazdroszczę Wam tego słonka. Na dodatek deszcz zniszczył mi kwiatki na balkonie :wściekła/y:

Taką kawkę z expresu to bym sobie wypiła, no nic, zaraz zrobię sobie jakąś zbożową...

Goteczka, Moje GRATULACJE!! Przytulasz już swojego Maluszka, a ja muszę jeszcze trochę poczekać, bo wydaje mi się, że przenoszę ciążę, a tak mi się marzy poród tydzień wcześniej :-)

Witam się z rana.
moja noc niestety była okropna.
całą noc latałam do łazienki na siusiu a jak przysnęłam to śniło mi się, że muszę zabijać takie okropne robaki rybiki. niektóre były tłuste jak nie wiem co i aż nie dobrze mi się robiło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. coś okropnego ta noc:-:)-:)-:)-:)-(. a dziś jadę pierwszy raz na ktg. tylko ciekawe czy mnie przyjmą.

Alusia,ale Ty masz jeszcze troszke czasu ;-) a dzieciątko wie najlepiej kiedy wyjsc,gdzie mu bedzie lepiej jak nie u mamusiu w brzusiu wiec spokojnie,napewno bedziesz wiedziala kiedy to ostateczne juz,a im bardziej sie chce tym bardziej d..... a po kapieli goracej jak Ci skorcze przeszly to znaczy ze to jeszcze nie teraz...tylko nerwy nie potrzebne,ja mam to samo wiec wyluzowałam.....odpoczywaj sobie Kochana zebys miala siły na potem :tak:;-):tak:....

Asia hop hop,cosik nam ucichła...czyzby sie u niej Haneczka zaczela pchac sie na swiat????

Taaaa,smaka na kawe to ja tez mam tylko jak ostatnio wypilam to normalnie dostalam takiej trzesawki jak po tygodniowym piciu :-D.....wiec teraz obejde sie tylko smakiem :tak:...

Gustlicek,to tak jak ja tez juz rodzilam ale wtedy mnie dopadło raz a konkretnie a teraz mam takiego stracha i co chwile mi sie wydaje ze to juz a jednak sie nic nie dzieje i nadal czekamy.....a wczoraj to tez mialam takiego powera ze wnet mnie chcieli zwiazac a dzisiaj ledwo co wstalam z wyrka ale do wieczora sie rozkrece....

Milego dzionka słoneczka :-):-):-)

Jestem sama w domku...tylko z 6cioletnim synusiem, który widzi że z mamusią coś nie tak, bo nie ma ochoty na zabawę z nim...Adusia wepchnęła mi chudą nogę gdzieś pod żebro i próbuje je chyba wyłamać...a brzuszek jak bolał tak boli...do tego doszła nowość...jakby ktoś mi wbijał setkę szpilek w szyjkę...pfff...mój lekarz na zwolnieniu ( miała jakiś zabieg na nogę)...mąż w trasie...do mamci dzwonić??nie wiem co się dzieje...:confused:

reklama
Fioletowa a dlaczego nie wolno takiej kawki sie napić... jedną - dwie słabe z przewagą mleka.... moja pani doktor na moje słabe ciśnienie powiedziała,ze mogę... ja w 1 i 2 trym. nie mogłam pić kawy, bo mi sie jej nie chciało,ale teraz tak o 11-12 z ciastkami lub chałwą musowo!!!

hihi juluszka, ale ja o tym drugim pisałam... :-p o piance ;-)
póki co mam na to zakaz, a na kawkę się skuszę, czekam tylko aż kumpela przyjedzie i wtedy kawusia obowiązek...:tak::tak::tak:

Do góry