• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

melduje sie i ja.
ja mialam straszna noc , jak i wczorajszy dzien. od wczoraj mam dosc mocne bole podbrzusza, normalnie mam silne bole miesiaczkowe tylko ze bez miesiaczki:baffled: wczoraj bylam na zakupach i juz myslalam ze cos sie zacznie, cala noc sie zle czulam i dzis znow to samo:-(
Gratuluje nowym mamusiom!!!!!! powodzenia dla tych co beda sie dzis rozpakowywac:-)
gustlicek moze nie bedzie tak zle, synus bedzie potrzebowal troszke czasu zeby oswoic sie z nowa sytuacja. Annie ma racje ze angazowanie go w rozne czynnosci przy malej pozwoli mu sie szybko z tym pogodzic i nie bedzie czul sie odsuniety. Dacie rade:tak:

reklama
No to melduje sie i ja:-)Jezeli o nocki chodzi,to juz nie pamietam,kiedy byla jakas lekka,ale coz,przetrwalismy tyle,przetrwamy i ta reszte:-)
Pogoda znowu byle jaka,zaraz jedziemy z mezem odebrac tesciowa z lotniska,wiec bedziemy mieli wesolo:-)Mielismy nadzieje,ze jak przyleci,to synek bedzie juz z nami,a tu maly uparciuch wcale sie nie spieszy:-)
Beatko1973 mnie juz nic nie pomaga:-)
Gustlicek tak,jak pisza dziewczyny i mnie sie wydaje,ze jak juz malenstwo bedzie z Wami,to wszystko sie jakos pouklada;bo przeciez jesli zaczniesz Synka angazowac, wtedy poczuje,ze jest Tobie bardzo do tego potrzebny:-)
Annie to czekamy dalej:-)
Impresja gratuluje serdecznie!
Milego dzionka Kobitki

Ostatnia edycja:
SISAY,ANITA22,IMPRESJA WIOSENNA GRATULUJE DZIECIACZKÓW:-):-):-)
IWON POWODZENIA mam nadzieje ze sie akcja porodowa szybko rozkreci
annie aniszka oj zycze zeby wkoncu i was te skurczyki na poważnie jeszcze dziś wzieły:-)
beata z tobie też zysze zeby sie szybciutko u ciebie rozkreciło:-)
ada i karola pewnie lada dzien pokażą sie nam na forum z dzieciaczkami:-)
beatko mąż o dziwo od razu sie zorientował:szok:ale trzeba by byc kompletna slepota zeby sie nie zorientowac bo zmana była i w kolorze i długości:-)nawet powiedział ze ładnie co u niego komplement to raz do roku,taki typ faceta :-)pewnie był głodny i na piwko miał chec ze taki miły był:-D;-):-p
gustlicek u mnie też podchody z mężem nie działaja,zasypiam jak dziecko zadnych skurczyków po przytulaniu.Żadnego z nich pożydku;-):-D

Witam się i ja.
Po czwartkowych bólach śladu nie ma. Za to się jakimś cudem przeziębiłam. Katar , gardło i znowu herbata z miodem i cytryną :crazy: No już żeby na sam koniec się przeziębić to trzeba mieć farta i to na dodatek w lipcu wrrrrrr

Witam serdecznie :]
chcialam sie pochwalic ze dzidzia jest juz z nami w domku od poniedziałku :] na pocztaku (do piatku) mieszkalismy u mojej mamy a wczoraj przeprowadzilismy sie razemz wszytskimi rzeczami do domku, teraz mały sobie kiwiczy w sypilani, co jakis czas przysypia. w nocy tez czasem sie budzi.
no i wczoraj bylismy na szczepieniach ehhhh sama beczalam jak bobr jak maly został zaszczpeiony ale juz to mamy za soba i nawet nie gorączkował ! a to bynajmniej jest dobre:]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam serdecznie :]
chcialam sie pochwalic ze dzidzia jest juz z nami w domku od poniedziałku :] na pocztaku (do piatku) mieszkalismy u mojej mamy a wczoraj przeprowadzilismy sie razemz wszytskimi rzeczami do domku, teraz mały sobie kiwiczy w sypilani, co jakis czas przysypia. w nocy tez czasem sie budzi.
no i wczoraj bylismy na szczepieniach ehhhh sama beczalam jak bobr jak maly został zaszczpeiony ale juz to mamy za soba i nawet nie gorączkował ! a to bynajmniej jest dobre:]

Gratulacje!!!!!!!! Super, ze juz jestescie w domku wszyscy razem :-)

Hej dziewczyny

widze ze cisza na forum,ale czemu tu sie dziwic jak wszystkie juz prawie na porodówkach:-):-):-) ciekawe jak tam karola i wogole reszta.
Ja odpoczywam w łóżeczku wiec u mnie spokojnie,ciekawe kiedy mnie złapie???

Pozdrawiam i Miłego weekendu życzę.....

witam.
Dawno mnie nie było. Przepraszam ale Hania pochłania mój cały czas. nie mam nawet czasu poczytać co u Was.
Nie rozpakowane mamusie bierzcie się za robotę.
Ja chodzę jak zombie ale daję radę. Godzinami mogę patrzeć na moją Myszkę i całować ją po łapkach. Normalnie rozpływam się jak ona się na mnie patrzy.
Spadam bo właśnie moja Pani mnie wzywa:-):-):-):-)

reklama
Witam sie i ja w słoneczną sobotę:-) Jakoś sie nie mogę skupić na pisaniu.... W międzyczasie sprzątanko i wstawiłam zupkę. Trochę mi się nie chce, ale może jak się ugotuje to się wybierzemy nad jeziorko....:confused: Zobaczymy czy pogoda nie zaszaleje....:tak:
Iwon trzymaj się na tej porodówce:-)
Kasiurek1983 w końcu razem:-) Zdróweńka i dużo dużo radości:tak:
AsiaJan róż trzymajcie się cieplutko:tak:
Stopi dzięki bardzo;-) poczekam do wieczorka:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry