Anyżówka - wejdź sobie na ustawienia w lewym górnym rogu strony na różowym pasku. Tam znajdziesz Edytuj Twój Profil w lewym panelu na samej górze. I możesz wpisać i ustawić swój profil jak zechcesz.;-)
Olusia66 - gratulacje!!! Oby tak dalej z tym szaleństwem w brzuszku.:-)
kinga12 - podziwiam za wytrwałość w przygotowywaniu się do świąt. Ja ciasteczek nie robię od kilku lat, i sama nie wiem czy to z lenistwa czy z oszczędności. Rachunek za gaz jest rozbrajający po grudniowych wypiekach. Póki co udało mi się zrobić piernika. Resztę ciast w ostatnim tygodniu, pierogi zresztą też. Rodzinka cała kocha się w pierogach to świąteczna dawka wynosi koło 150 sztuk. Ale boję się że będą krzyczeć o więcej....
:-)
Ale tak szczerze mówiąc to nie licząc przygotowań do świat to chciałabym już zasiąść do stołu wigilijnego. Jakoś wiem, że te święta będę wyjątkowe. I na sama myśl chce mi się płakać - chyba z radości?

Olusia66 - gratulacje!!! Oby tak dalej z tym szaleństwem w brzuszku.:-)
kinga12 - podziwiam za wytrwałość w przygotowywaniu się do świąt. Ja ciasteczek nie robię od kilku lat, i sama nie wiem czy to z lenistwa czy z oszczędności. Rachunek za gaz jest rozbrajający po grudniowych wypiekach. Póki co udało mi się zrobić piernika. Resztę ciast w ostatnim tygodniu, pierogi zresztą też. Rodzinka cała kocha się w pierogach to świąteczna dawka wynosi koło 150 sztuk. Ale boję się że będą krzyczeć o więcej....
:-)Ale tak szczerze mówiąc to nie licząc przygotowań do świat to chciałabym już zasiąść do stołu wigilijnego. Jakoś wiem, że te święta będę wyjątkowe. I na sama myśl chce mi się płakać - chyba z radości?

ja wiem ze fasolka jest,i nie pytajcie mnie skad,poprostu czuje to!

Ja jeszcze muszę się uzbroić w cierpliwość aż do Sylwestra.:-
Ja jestem w szoku bo mi już troszku widac
Ale musze przyznac, że jestm trasznie dumna
O dziwo przytyłam tylko pół kilo

Ciekawośc zżera mnie teraz strasznie
No ale muszę wytrzymac jeszcze 12 dni, żeby niespodzianki nie zepsuc. Ja jemu też dzisiaj kupiła prezent całą serię rodziny soprano na dvd. Kupiliśmy niedawno nowe kino domowe więc myślę, że się ucieszy:-)