olivca
szczęśliwa mamusia
Brrrrr ale zimno!!!
Wróciłam właśnie od gina. Było miło. Ale tylko jeden dzidziuś będzie a nie dwa.
Więc czemu ja się tak fatalnie czuję? Pytałam go czy aby napewno tlko jedno ale powiedział że no czworaczków nie widzi hihi. Więc nasze maleństwo-na pewno to będzie ona ma 9 tygodni i 2 dni, ma 2cm i 0.8 mm i jest straszną wiercipiętką bo się badzo ruszała
Jedyne co mnie dziwi to ten irlandzi gin powiedział że absolutnie żadnych witamin mam nie przyjmować tylko folik, a na to że boli mnie często dół brzucha oparł że przecież to ciąża... hmm Tak czy inaczej wybiorę się do Polski na bardziej szczegółowe badania, czy orientujecie się Drogie kiedy, w którym tygodniu jest najlepiej je przeprowadzać?
Wróciłam właśnie od gina. Było miło. Ale tylko jeden dzidziuś będzie a nie dwa.
, poniewaz mam niedoczynnosc tarczycy. tak sie zastatnawiam jak to wszystko zniesie moja watroba
, ale czego nie robi sie dla dzidzi...
hhah taki zarcik na poprawienie humorku. Ja tez zauwazylam w tej ciazy bo drugi raz juz jestem ze wyskakuja mi pryszcze i te strasznie bolace podskorniaki, moze to oznacza ze na dziewczynki sie szykujemy ??? ja mam chlopca i takiego czegos nie przechodzilam no ale zobaczymy.Dzisaj ide na usg strasznie sie obawiam ale za razem nie moge sie doczekac aby ja albo jego zobaczyc zdrowego,troche chorowalam na samym poczatku zreszta caly czas grypa mnie sie trzyma tragedia a tak pozatym caly czas jest mi zimno szczegolnie od nog.