Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
widze ze nam sie grono powieksza,to cieszy ,to cieszy witam wszystkim w te cudown zimne jak chole..popoludnie,dzieki bogu w miojej czesci ,kraju niepada ale mrozik zlapal
niestety wczoraj to chyba nadrobilam caly tydzien:-(
za podjadanie wlasnie..zero zrozumienia..........
ze kopmy drogie i tak daleji ze mozemy je usdzkodzic
..
no i co nieminelo 10 min a wszystko wyszlo z powrotem, niemowie ze to jakies dziwne haahh
,ale wymiotowalam tak dlugo ze do dzisiaj niemoge przelykac boli mnie zoladek i grdyka ...niemowiac o tym ze na sam koniec wymiotowalam,,,,,,,, krwia ...
:-(mam nadzieje ze to od podraznionego zaladka??no nic niema lekko...;-) milego dnia wszystkim!!!!pozdrawiam wszystkich a szczegolnie sasiadki z Dablina a jak u was za oknem dziewczyny???
. Byłam dzis na badaniach krwi bo w piatek wybieram sie do gina - zobaczymy co mi powie ...
gratuluję tez tym które juz je widziały ...Witam wszystkie przyszłe mamusie! :-)
Chciałabym się dołączyć do grona, jeśli można.Zdaje się, że jestem obecnie już prawie w 6 tyg. ale zrobiłam tylko domowy test i nie byłam jeszcze u lekarza,
witam noew lipcówki :-)Witajcie!
Będzie mi bardzo miło do Was dołączyć. Termin mam na 19 lipca.
To już moja druga ciąża. Moja córcia ma już 2 lata i 11 miesięcy.
Dla mnie też wyszła dziewczynka ciekawe jak bedziew rzeczywistości :-).czesc,
witam wszystkie nowe lipcóweczki - razem damy radę ze wszystkimi trudnościami
ja dzis tez miałam bliskie spotkanie - chciałam tylko wypłukac zęby po umyciu a
Chinese Pregnancy Calendar
a tak wogóle to znalazłam fajną stronke - chiński kalendarz płci dziecka - sprawdzcie sobie. Mi się zgadza z córką wiec mam nadzieję ze ta ciąża tez sie zakonczy zgodnie z przewidywaniem - i bedzie syn ale to sie jeszcze okaże
Chinese Pregnancy Calendar
a tak wogole o co chodzi z tym hinskim kalendarzem jak to sie sprawdza????
Chetnie pomoge:W kolumnie z boku musisz znalezc swoj wiek a potem w poziomie miesiac, w ktorym dzidzia zostala poczeta, i wtedy lierka M(male) to chłopczyk
, a F(female)-dziewczynka