Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

... wygram konkurs na najwieksza dupke ciazowa![]()

Bestyja zajęła się sprawą, i wątku sprzedam już nie ma - dziękujemy Bestyjko!
mnie dopadła senność, nie mogę oprzeć głowy o poduszkę bo zaraz odlecę
zupka zrobiona, psiakowi dwa gary żarcia nagotowałam, muszę zrobić jeszcze drugie danie na obiad i umyć kuchenkę bo mi makaron wykipiałprzy okazji wyciepało się na drzwiczki od piekarnika i podłogę - czy to się nigdy nie kończy??? kiedy pracowałam to nie widziałam tego całego brudu, albo mi zwyczajnie nie przeszkadzał. Teraz mała plamka na blacie doprowadza mnie do szału
chyba mi odwaliły hormony

WITAM LIPCOWE LASECZKI :-)
Próbowałam poczytać co u Was udało mi się z cztery strony i daruje sobie resztę. Dziś miałam wizytę u gina (nowinki na odpowiednim wątku). No i od jutro na własne żądanie do pracy.Będzie ciężko od dwóch mc nie wstawałam wcześniej niż 9 a od jutra 5 i powerem bo 6.15 autobusik(dopóki nowego autka nie kupimy.
Jakiś domowy sposobik muszę znaleźć choć do apteki się wybiorę po paracetamol 14 tydzień to już można.
No cóż trzeba ciuszki przygotować do pracy itp. Pozdrowionka. Teraz pewnie jeszcze rzadziej będę bywać na bb, ale chyba mnie nie zapomnicie![]()

Mogę się założyć, że wygram bitwę o SPA...obym tylko przegrała :-)