beata1973 – super, ze dobrze się czujesz po amnio, ale oszczędzaj się i nie przemeczaj się !!! Ja musialm po amnio lezec 3 dni ,bo niestety ból zaczal się w nocy i nastepnego dnia po zabiegu. Mam jeszcze ok. 2tyg stresowania się i czekania na wyniki amnipunkcji. Ale mam nadzieje, ze nie będzie Zespołu Downa.
Nie wiedzialm, ze jest cos takiego jak "amnio FISH"

!!!
J ja robiłam amniopunkcje w Invimedzie – tez polecam!! Ale nikt mi nie powiedział o możliwości wcześniejszego wyniku.
Wiesz może na czym te szybszy wynik polega??
tasior53 – super, że tak naprawde Wasza Dzidzia ma zerowe szanse na Zesól Downa.
Valija,
daisy26,
aniszka,
kinga12 – bardzo wam dziekuje za slowa wsparcia ;-) Wiem , ze rozmowa to podstawa…. Tylko gorzej jak ma się szefa, który jest najmądrzejszy i ma zawsze racje , no i unika mnie Rozmowa nie doszla do skutku, gdyz szef się wogole w pracy nie pojawil - c.d. unikania mnie ;-) hehe Za to ja chyba wpadam już w jakies skrajności raz placz, a dzis caly dzien smiech – chyba to nerwowy smiech
kaaasiulka - witaj
Wizyta u ginekologa zaliczona – ale o tym juz napisze na odpowiednim wątku. Tylko tu dwa slowa!!
Apeluje do Wszystkich Was Kobitki -
uwaga na HPV!!! i raka szyjki macicy!!! Robic cytologie często!, szczepic córki i uważać na wszystkie infekcje
A chyba w koncu poczułam male ruchy Lenki… Mh chyba, że to były jelita??
J
Pozdrawiam Wszystkie