Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Dobrym wyjściem z becikowym było by też dawać talony... nimi nie można płacić za trunki...
ale to że od 10 tyg. trzeba być u lekarza to czasem nie w porządku bo niektóre dziewczyny dowiadują się późno...

.Witam się z rana :-) ja również dołączam do fanklubu kubusia ;-)
Anika hehe skąd ja to znam, Michaś też kocha moje buty, albo kapcie, ubiera i mówi teraz jestem moją mamusią ;-)
Ale Wy tu wczoraj do nocy imprezowałyście widzę, dla mnie taka godzina to masakra, ciężko mi dotrwać do 22 ;-) ja nie wiem jak to będzie na tym weselu...
No nic miłego dzionka idę budować sklep dla dziecka bo dziś pogoda do tyłka i raczej nie wyjdziemy na długo z domku...
, potem się owija w ścierkę i śpiewa do drewnianej łyżki:-). My jeszcze nie jsteśmy na etapie sklepu, na razie budujemy dom, pod stołem przykrytym prześcieradłami, mamy namiot, ale mały woli domowe sposoby
.tomtom ale się Twój synuś zmienił?! to jego nowe zdjęcie pod Twoimi postami - prawda?? duuuży chłopak się zrobił... tyle czasu Cię tu nie było![]()

Dziewczyny to były najgorsze dwie godziny w moim życiu. Spociłam się jak dzika świnia, ręce mi zmarzły, włosy prawie wyrwałam. Na ostatnią minutę zlicytowałam za 300,50 zł a tu Heniek Kwiatek zaj...ł o 5 zł drożej. Przez te 2 godziny straciłam paznokcie do tego wszystkiego ślubny załapała się się na opierdziel a co? Chyba zacznę pić melise czy co serio jestem za nerwowa. Wyhaczyłam od tego sprzedawcy kolejny zestawik. Ale w tamtym juz widziałam moją Hanię jak bryluję w swojej bryce po wsi:--
-
-( a tu d..a chońska.
Tomtom zawstydziłaś mnie. Ja takie proste dziewczę piszę co myśle i tyle. Ale dziękuję za uznanie. Życzę dużo zdrówka i witamy się z powrotem
Agnieszko witojcie.
, taka jestem łajza. Kupuje tylko na Kup teraz, a jak znajdę jakąś świetną okazję, to mi licytuje mój brat, geniusz komputerowy
.